skip to Main Content

Ballen in de FunXtion Zone

Ken jij de verschillende ballen van Escape al? Het gebruik van ballen is zeer geschikt voor de functionele trainingszone, voor personal training en small group training.

Een klein overzicht:

STEADY BALL

Speciaal ontwikkeld voor core stabiliteit en balanstraining. Deze unieke, veilige, stijlvolle en tweekleurige Steadyball beschikt over een self-levelling techniek waardoor de bal niet wegrolt.

TECHNISCHE SPECIFICATIES
Onze ballen zijn gemaakt van anti-burst foam PVC, dus de kans is zeer klein dat de bal plotseling leegloopt. Bovendien zijn ze volledig getest met een veilig maximaal gebruikersgewicht van 110 kg.

VLOER/ONDERGROND
Gebruik de Steadyball bij voorkeur op een Escape Flexi-Soft vloer om de handen en knieën te beschermen en de ball in topconditie te houden.

OPBERGEN
Berg de Steadyballs netjes op met de STAKR™ ringen of het 9 Ball Storage Rack. Het 9 Ball Rack is een robuuste stalen buisopslag om de Steadyballs veilig op te bergen. Als je weinig ruimte hebt, dan zijn de STAKR™-ringen de perfecte opslagoplossing.Keep Steadyballs tidy with the STAKR™ Rings or the 9 Ball Storage Rack.

 

DURA-BALL PRO

De Dura-Ball Pro is een geweldige all-round bal die perfect is voor wanneer je deze fitness accessoire wilt kopen voor stretching, en corestabiliteit, buikpier oefeningen en flexibiliteitstraining.

 

MAX BALL

De Max Ball is speciaal ontworpen voor krachttraining. De kuiltjes op het antislipoppervlak voorkomen dat de bal wegglijdt bij het gebruik van zware gewichten.

 

Heb je vragen over de verschillende Escape ballen die geschikt zijn voor de functionele trainingszone? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Studion via [email protected] of bel met +31 (0)416 67 51 01.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details