skip to Main Content

Biedt jouw club voldoende variatie in cardio-oefeningen?

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

In de functionele zone richten veel deelnemers zich op krachttraining om resultaten te behalen. Krachttraining zorgt immers voor spiergroei. Maar als het trainingsdoel ‘afvallen’ is dan is een combinatie van kracht- en cardiotraining aan te raden. Veel mensen denken dat cardio negatieve effecten heeft op spiergroei. Maar dit blijkt een fabel te zijn.

Uit een studie in The Journal of Applied Physiology blijkt dat 45 minuten fietsen in plaats van krachttraining resulteerde in 14% meer volume in de beenspieren. Alleen krachttraining (zonder cardio) stond gelijk aan slechts 9%.

“Cardio triggert de spieropbouwende hormonen,” zegt Matt Harver, professor aan de Taylor Universiteit die tevens de effecten van cardio op spiergrootte onderzocht. “Aerobische activiteit activeert groeitrajecten in de spieren ongeveer net zoveel als krachttraining dat doet, en door beide types training te doen groeien je spieren des te meer,” zegt Harber.

Om de resultaten van je klanten te maximaliseren is het daarom ook heel belangrijk dat je in de functionele zone voldoende cardio-mogelijkheden aanbiedt.

Het Speed and Agility Pack van Escape Fitness is ideaal om de variatie cardio-oefeningen in de functionele zone te vergroten.

Het Speed and Agility Pack bestaat uit:

1x Speed Ladder
1x Lateral Speed Resistor
1x Agility Grid System (6)
1x Reaction Ball
4x Lateral Endurance Hurdles
1x High Speed Cones (6)
6x Adjustable Hurdles
1x Speed Discs (12)

 

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ border_width_all=”1px” border_color_all=”#7f7f7f” custom_padding=”30px||30px|” custom_margin=”||30px|”]

AANBIEDING:

Nu 20% op het Speed & Agility Pack!

Deze actie is geldig t/m 31 juli 2018

Wil je meer informatie over het Speed & Agility Pack?
Klik dan HIER.

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″]

Om te profiteren van de actie maakt het niet uit of je het pack telefonisch, per mail of via de website studionfitness.com bestelt. Bij bestellingen via de website wordt de korting automatisch verrekend.

OMSCHRIJVING VAN DE PRODUCTEN

 1. SPEED LADDER.
  Zeer geschikt voor intensieve workouts. Squat, spring en press-up over de ladder voor een workout voor het hele lichaam. De ladder wordt geleverd met een eigen tas zodat je deze gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.
 2. AGILITY GRID.
  De Agility Grid is zeer geschikt voor cardio-, wendbaarheid- en snelheidssessies. Duurzame verbindingsclips zorgen voor oneindig veel mogelijkheden en voegen dynamiek toe aan iedere workout of trainingssessie.
 1. LATERAL ENDURANCE HURDLE.
  Deze hordes zijn gemaakt van zacht traagschuim en zijn perfect voor high-intensity snelheids- en behendigheidsdrills. Het oppervlak is waterafstotend en gemakkelijk schoon te maken met een zorgvuldige gecompenseerde basis voor een hoge stabiliteit.
 1. ADJUSTABLE HURDLE.
  De Adjustable Hurdle, met twee hoogte instellingen, stelt je in staat oefeningen zwaarder of minder zwaar te maken voor piekprestaties in je sessies. Stel hem in op laag voor drills met een hoog tempo en verhoog de hurdle om aan je explosiviteit en precisie te werken.
 1. LATERAL SPEED RESISTOR.
  De ultieme tool voor het ontwikkelen van explosiviteit in de benen en het verbeteren van stabiliteit in de gewrichten voor extra explosiviteit. De quick-fit enkelbanden zitten met een robuuste weerstandstube met nylon hoes vast.
 1. REACTION BALL.
  Een gespecialiseerde bal voor het verhogen van reactiesnelheden. De bal heeft geen gelijkvormig ontwerp om gebruikers scherp te houden. Hij is gemaakt van slijtvast rubber en helpt ook om de oog-hand coördinatie en diepteperceptie te verbeteren.
 1. SPEED CONES.
  Perfect voor het ontwikkelen van snelheid en het markeren van doelen. Deze pilonnen zijn gemakkelijk mee te nemen, slijtvast en enorm stabiel. Grote nummermarkeringen stellen trainers in staat gebruikers naar bepaalde pilonnen te sturen om zo hun reactiesnelheid te verbeteren.
 1. SPEED DISCS.
  Zeer zichtbare hoedjes maken het gemakkelijk om ruimtes en meerdere circuits te creëren voor veel verschillende functionele drills. Stel de hoedjes op in banen, vierkanten, zigzaggen of als doelen op de grond.
[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details