skip to Main Content

Bodyline Healthcenter

Pim Lexmond van Bodyline Healthcenter Terneuzen: “Met de BODY BIKE SMART+ kan ik, gelet op de technologische ontwikkelingen, nog jaren vooruit!”

Bodyline Healthcenter bestaat uit 3 fitnessclubs die op strategische plaatsen in Zeeuws-Vlaanderen zijn gevestigd, namelijk Terneuzen, Hulst en Oostburg. Pim Lexmond is samen met zijn vrouw eigenaar en heeft de club in 1989 opgericht. In september dit jaar worden er bijna dertig nieuwe BODY BIKES SMART+ geleverd, namelijk de BODY BIKE OceanIX!

Is je keuze bewust op de OceanIX gevallen?
Pim Lexmond: “Eerlijk gezegd hebben we in eerste instantie voor de BODY BIKE SMART+ gekozen; een degelijke en fijne fiets die erg weinig onderhoud nodig heeft. Onze vorige indoor bikes van een andere leverancier konden ook veel meetgegevens leveren, maar het nadeel was dat ze in de loop  der jaren echter veel onderhoud nodig hadden. Als je zo’n indoor cycle open zou maken, dan zie je veel kabeltjes en belts. Dat is erg kwetsbaar en de fietsen moesten zodoende vaak gerepareerd worden. BODY BIKE maakt voor de SMART+ gebruik van andere techniek om meetgegevens te verkrijgen, waaronder Bluetooth. Minder techniek en dus minder onderhoud. Met de BODY BIKE kan ik, gelet op de wereldwijde technische ontwikkelingen, nog jaren vooruit. Andere indoor cycles op de markt zijn nog niet zover.”

“Met de keuze voor de BODY BIKE, was de OceanIX ook een logische stap; de eerste fiets ter wereld die gemaakt is van gerecyclede materialen, namelijk plastic visnetten. Natuurlijk willen we ook zo maatschappelijk verantwoord mogelijk ondernemen. We willen ons steentje bijdragen aan het milieu.”

Nieuw design indoor cycling zaal en Les Mills Virtual
Bij Bodyline Terneuzen worden ongeveer 20 indoor cycling lessen per week gegeven. Met de komst van de OceanIX bike zal ook de indoor cycling zaal een upgrade krijgen.

Pim Lexmond: “We creëren een boutique achtige setting met verlichting, prints en de mogelijkheid om met beeldpresentaties te werken. In het najaar starten we ook met Les Mills Virtual voor de programma’s RPM en SPRINT. Ik ben erg benieuwd hoeveel leden hier gebruik van gaan maken. Het voordeel van virtual lessen is dat leden zelf het tijdstip kunnen kiezen waarop ze willen sporten en niet meer afhankelijk zijn van ons lesrooster. Als de virtuele lessen aanslaan, dan gaan we ook zeker kijken of we andere Les Mills programma’s in ons virtuele aanbod opnemen.”

Kenmerken BODY BIKE OceanIX:

De OceanIX bevat alle kenmerken van de BODY BIKE SMART+, waaronder:

SMART CHARGE
Laad je telefoon op door te fietsen.

BODY BIKE INDOOR CYCLING APP
Gebruik je telefoon om je trainingsresultaten weer te geven.

SMART CONNECTIVITY
ANT+ en Bluetooth: verbind met apps en training systemen. 

ACCURATE WATT MEASUREMENT
Directe krachtmeting. Geen schattingen.

SMART BUILD
Vakmanschap van de eerste tekening tot het eindproduct.

SMART POWER POSITION
Geoptimaliseerd voor maximale power output.

SMART ADJUSTMENTS
Gemakkelijk in te stellen voor jouw perfecte rit.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details