skip to Main Content

De BODY BIKE fietst gewoon het lekkerst!

[et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”off” specialty=”off”][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″]

Per week bezoeken gemiddeld 2000 leden de verschillende groepslessen van Studio Perfect uit Deventer. Een club die groot is geworden door groepsfitness en een breed scala aan lessen heeft. We spraken met clubeigenaar Arthur Rijker over zijn club en de keuzes die hij maakt. Arthur: “Groepslessen zijn al 26 jaar onze passie, onze club is hier op ingericht. We hebben verschillende zalen waaronder de grote ‘Studio One’, de Yoga Studio, Cycle studio, FunXtion Studio en 2 zones in de fitness waar lessen worden gegeven”.

Keuze voor de BODY BIKE SMART+
Onlangs heeft Studio Perfect gekozen voor de BODY BIKE SMART én de BODY BIKE SMART+. Arthur vertelt: “Ik ben heel selectief geweest in mijn keuze. Ik heb in de club ongeveer alle indoor cycles die op de markt zijn, getest. We hebben met name gelet op het gemak van het instellen, onderhoud en slijtage.”

“De BODY BIKE fietst gewoon het lekkerst en is het makkelijkst in te stellen, al helemaal met de nieuwe klemmen (SMART Release adjustments) van de BODY BIKE Smart+. We hebben alleen maar positieve reacties ontvangen, je ziet het aan de aantallen in de lessen en er zijn zelfs leden na opzegging teruggekomen door deze bike!”

Arthur gaat verder: “Ik heb bewust gekozen voor een aantal BODY BIKES SMART en een aantal SMART+. De SMART+ maakt innovaties als wattage training en RPM (rounds per minute) mogelijk.  Prestaties worden meetbaar en je kunt in diverse trainingszones werken. Sommige deelnemers willen graag hun workout tracken, maar andere deelnemers focussen zich liever op het fietsen.”

Toekomstplannen
Ook in de toekomst wil Studio Perfect zoveel mogelijk mensen ondersteunen bij het werken aan hun gezondheid en vitaliteit, zodat ze op oudere leeftijd kunnen (blijven) doen waar ze blij van worden. De visie van Studio Perfect is dan ook niet voor niets: ‘een bezoek aan Studio Perfect Deventer moet meer energie opleveren als dat het kost om te komen’.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.0.105″ src=”https://www.studionfitness.com/files/2018/03/640-CyCle-Studio-2017-02.jpg” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.0.105″ src=”https://www.studionfitness.com/files/2018/03/640-CyCle-Studio-2017-03.jpg” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details