skip to Main Content

De BODY BIKE is een fiets die ik iedereen zou aanraden!

Sandra Kleine van Medifit Breda:
“De BODY BIKE is een fiets die ik iedereen zou aanraden!” 

Kun je iets vertellen over jezelf en over Medifit Breda?
“Dit jaar vieren wij het 25-jarig bestaan van ons sportcentrum. Vanaf het allereerste begin hebben we de Les Mills groepslessen op het rooster. Ik ben mede-eigenaar van Medifit en sinds 2002 ook National Trainer bij Les Mills voor de programma’s BODYPUMP, RPM en CXWORX.

Hoe onderscheiden jullie je van andere clubs?
“Wij hebben een echte “huiskamersfeer” en we investeren veel in goed en bekwaam personeel. Iedere groepslesinstructeur heeft een internationaal certificaat van de Les Mills programma’s die ze geven en elke instructeur gaat 3x per jaar naar de kwartaalworkshops. Ik als nationaal trainer van Les Mills geef veel lessen op de club. Wij hebben de Milon cirkel en binnenkort ook de E-Gym! De groepsles zalen op de eerste verdieping zijn helemaal in de stijl van Les Mills. We hebben alleen Les Mills lessen op het lesrooster.”

Sinds wanneer maken jullie gebruik van de BODY BIKE SMART? En hoe bevallen ze?
“We hebben de BODY BIKE SMART sinds maart 2019. AIs trainer fietste ik op de Les Mills kwartaalworkshops natuurlijk al op de BODY BIKE SMART en deze bike fietst gewoon heerlijk. Hij is heel praktisch in te stellen en is onderhoudsarm. Ook kleine mensen passen heel goed op deze fiets. En de uitstraling is super! We hadden al jarenlang goede ervaringen met de BODY BIKE Supreme. Weinig onderhoud en echt goede fietsen, ook na jarenlang intensief gebruik.”

Wat vind je de voordelen van de BODY BIKE SMART?
“Onderhoudsvriendelijk, duurzaam, het zadel zit super en is goed in te stellen voor iedereen. En ook heel belangrijk: de fiets ziet er prachtig uit! De instructeurs waren meteen super enthousiast en de leden ook. Het is een geweldige fiets die ik iedereen zou aanraden!”

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details