skip to Main Content

De Special Edition BODY BIKE!

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row _builder_version=”3.9″][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.17.6″]

In 1990 is BODY BIKE begonnen met de zoektocht naar de ultieme indoor cycle. In de fabriek van BODY BIKE, in het noorden van Denemarken, draait alles om de ultieme bike. No-nonsense, elegant, first class zijn de sleutelwoorden voor de Scandinavische designtraditie én voor de BODY BIKE.

Indoor fietsen worden vaak dag in dag uit, jaar in jaar uit gebruikt en worden blootgesteld aan zweet, vuil en stof. Geen probleem voor de BODY BIKE; die stevig, eenvoudig, duurzaam en weinig onderhoud nodig heeft. Zijn eenvoudige uiterlijk is niet alleen een blikvanger het maakt de bikes sterk en zorgt ervoor dat hij een lange levensduur heeft. Ben je van plan een spinningfiets te kopen? Overweeg de BODY BIKE.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=”3.0.105″][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Afbeelding Classic SE” _builder_version=”3.0.105″ src=”https://www.studionfitness.com/files/2017/10/1000-Special-edition-black-special-v2.jpg” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” custom_padding=”20px|20px|20px|20px” /][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ custom_padding=”20px|20px|20px|20px”]

Special Edition BODY BIKE Classic
De Special Edition BODY BIKE Classic is een perfect voorbeeld van een pure, tijdloze klassieke indoor fiets die eenvoud en elegantie combineert met functionaliteit en topkwaliteit. Deze limited edition bike heeft de duurzaamheid die je van BODY BIKE gewend bent!

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image admin_label=”Supreme SE” _builder_version=”3.0.105″ src=”https://www.studionfitness.com/files/2017/12/1200-special-edition-2018-supreme_V3.jpg” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” custom_padding=”20px|20px|20px|20px” /][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ custom_padding=”20px|20px|20px|20px”]

Special Edition BODY BIKE Supreme
De Special Edition BODY BIKE Supreme beschikt over een krachtig ontwerp en is een uitblinker in zijn soort. Dankzij unieke kenmerken, zoals covers over de crank en het vliegwiel, een remblok voorzien van synthetisch Kevlar en lagers van topkwaliteit, gaat de BODY BIKE Supreme ongelooflijk lang mee.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.17.6″]

Waarom je nu zeker de BODY BIKE special edition wilt aanschaffen?
De Special Editions worden eenmalig geproduceerd en ingekocht, ze zijn dus limited edition! De Special Editions zijn na 31 december 2018 niet meer verkrijgbaar en dus zeer beperkt beschikbaar. De Special Editions BODY BIKE Supreme en BODY BIKE Classic zijn beide direct uit voorraad leverbaar.

Vraag naar de voorwaarden en de betalingscondities via [email protected] of bel via +31 (0)416 67 51 01.

Wil je meer weten over fitness apparatuur kopen?

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details