skip to Main Content

Escape Boxing Bags Update

  • Blog

De nieuwe Escape COMBAT materialen zijn beschikbaar!

  1. THAI BAG
  2. AQUA PUNCH BAG
  3. TRAINING BAG
  4. FREESTANDING PUNCH BAG

 

THAI BAG

De Thai Bag is onze ‘full-length’ bag voor trainingen in Muay Thai en MMA stijlen inclusief punches, ellebogen, kicks en knees. Een geweldige product voor iedere MMA boutique club of de functionele trainingsruimte van een club. Uitermate geschikt voor het ontwikkelen van uithoudingsvermogen, rotatievermogen en het opbouwen van conditie.

 

AQUA PUNCH BAG

Ideaal voor talloze boksoefeningen, MMA of werken aan je uithoudingsvermogen. Deze ‘heavy duty’ bag biedt meer veiligheid en een groter response gevoel dan veel traditionele bags.

 

TRAINING BAG

Deze punchbag is gevuld met gerecycled materiaal voor een complete full body workout en is perfect voor kicks, punches, knees en elbows. De meest betaalbare bag van de ranch, maar deze bag levert nog steeds een knock-out prestatie.

 

FREESTANDING PUNCHBAG

Ideaal voor techniekontwikkeling, beweging drills en het opbouwen van conditie. Het lichte gewicht en het tweedelige ontwerp maakt het ideaal voor gebruik als een station in een circuit, omdat het gemakkelijk kan worden verplaatst. Het is ook een eerste keuze bag voor clubs en studio’s die geen bag veilig aan het plafond of aan de muur kunnen hangen.

 

 

Wil je meer informatie over de bags? Neem dan contact op met Studion via telefoonnummer +31 (0)416 67 51 01 of stuur een e-mail aan [email protected].

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details