skip to Main Content

Escape boxing products: get ready to rumble!

Escape Boxing Handschoenen

De Escape Boxing Gloves voor pad- of bagtraining zijn speciaal voor de trainingsomgeving ontworpen en niet voor in de ring. Daarom heeft Escape de reeks Training Gloves en Punch Mitts ontworpen. Deze handschoenen hebben de juiste mix van duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid: licht en toch sterk, stevig in het stootvlak maar toch dempend in de handpalm. Daarnaast zijn ze uitgerust met klittenband polsbanden (Training Gloves) of een elastisch sluitsysteem (Punch Mitts) om het aan- en uittrekken te versnellen – ideaal voor workouts met een mix van oefeningen.

TECHNISCHE SPECIFICATIES
Deze Training Gloves bevatten panelen van mazen voor een betere luchtventilatie om de handen van de gebruiker koel te houden. Dit laat de handschoenen eveneens sneller drogen na gebruik. De voorgevormde vulling bestaat uit één stuk en helpt om de impact effectiever op te vangen dan de traditionele PVC handschoenen.

ONTWERP
De Training Gloves zijn beschikbaar in verschillende maten – 8oz, 10oz en 12oz – en de Punch Mitts wegen 12oz.

TIP VAN DE EXPERT
Deze handschoenen zijn ideaal voor het geven van bokstrainingen in de FunXtion zone. Voeg rennen en springtouw oefeningen toe aan deze sessies om deelnemers een echte bokstrainingssessie met veel power te bieden.

Escape BOA MITT

Doe deze mitts (handschoenen) aan bij het begin van de training en houd ze tot het einde aan. Dankzij het “open-palm” design hoef je de mitts niet uit te doen bij het wisselen van bag training naar functionele training met andere materialen. Ze geven een authentiek gevoel aan elke combattraining, maar komen echt tot hun recht bij een combinatie van combat training en functionele training.

TECHNISCHE SPECIFICATIES
De Escape BOA Mitts zijn merkbaar lichter dan gewone bokshandschoenen en brengen de handen in een meer natuurlijke positie dan andere boxing handschoenen. Ze zijn ideaal voor gevarieerde functionele (boks) trainingen maar ook voor training met de punch bag.

DESIGN
Veel boksers kiezen voor het vingerloze ontwerp, zodat ze ook makkelijk materialen op kunnen pakken met deze mitts. Sla op een bokszak, doe een push-up, zwaai met een kettlebell en til enkele halters op, allemaal zonder de BOA Mitts uit te hoeven doen.

EXPERT TIP
Veel mensen vinden het niet prettig om handschoenen van andere leden te gebruiken in verband met hygiëne. Dit weerhoudt ze soms om deel te nemen aan bokstrainingen. Raad je clubleden daarom aan om zelf BOA Mitts aan te schaffen, bijvoorbeeld als onderdeel van een trainingspakket voor groepslessen of voor individuele trainingen.

FREESTANDING PUNCH BAG

Deze losstaande Punch Bag is ontworpen voor intensief gebruik. Hij is zeer stevig en heeft een rustig, functioneel design.

TECHNISCHE SPECIFICATIES
Deze Punch Bag is voorzien foam met een speciale samenstelling die sterker en veerkrachtiger is dan plastic alternatieven. Daarnaast kan de zak worden verplaatst, dus je kunt de overal op de fitnessvloer een training doen.

ONTWERP
Op de Punch Bag zijn gemarkeerde doelgebieden geplaatst, zodat gebruikers op iets kunnen richten. De Freestanding Punch Bag bestaat uit twee delen die uit elkaar kunnen worden gehaald voor gemakkelijk vervoer en opslag.

EXPERT TIP
Deze stootzak dient alleen voor boksen te worden gebruikt – de zak is niet ontworpen om tegen te trappen.

PRO PUNCH BAG

Onze Pro Punchbag is voor de diehards en is groter in diameter en korter in lengte dan onze andere bags. Het is de klassieke formule die perfect is voor gespecialiseerde boksclubs en andere faciliteiten waar bags een maximale straf ondergaan. De foamvulling zorgt ervoor dat hij niet doorhangt en zijn vorm behoudt, zelfs na de hardste stoten.

FOCUS PRO PUNCH BAG

De allround Focus Pro Punch Bag is smaller en langer dan de Pro Punch Bag. Door het grotere verticale oppervlak en het grotere aantal markeringen heeft de gebruiker een visueel doelwit om op te richten. Hierdoor is de Focus Pro uitermate geschikt voor techniek drills en punch combinaties.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details