skip to Main Content

Escape Core Momentum Trainer

Ken jij de Core Momentum Trainer van Escape al? Dit product is uitermate geschikt voor gebruik in je functionele trainingszone, bij personal training en bij small group training. Hoogste tijd om kennis te maken met dit vernieuwende product!

De CMT traint je core zoals je nog nooit je core getraind hebt. Met de CMT train je je diepe core-spieren die met andere trainingen moeilijk te bereiken zijn. Dit is core cardiotraining om je houding, het spierbereik en de kracht te verbeteren. Het zorgt voor meer kracht waardoor je je sportprestaties verhoogt.

ONTWERP.
De Core Momentum Trainer is beschikbaar in drie gewichten – 1 kg (groen), 2 kg (blauw) en 4 kg (rood). De CMT van 2 kg is voor de meeste mensen een goed beginpunt om aan de CMT en de bewegingen te wennen. Ze kunnen vervolgens met de CMT van 1 kg verdergaan om snelheid en snelle bewegingen te ontwikkelen en met de CMT van 4 kg voor het verbeteren van de explosiviteit.

OPSLAG.
De RACK5 is ideaal om de Core Momentum Trainers netjes, veilig en van de vloer te houden. De RACK5 biedt opslag aan maximaal 15 CMT’s en is dus perfect voor zowel gebruik op de fitnessvloer als in de zaal voor groepstraining.

TRAINING.
Voor maximale resultaten is het essentieel dat iedere instructeur die de CMT in sessies met klanten of leden wil opnemen, leert hoe deze tool effectief moet worden gebruikt. De CMT is uniek en leren hoe het werkt is essentieel voor een effectieve toepassing. De CMT Product Training Workshop geeft trainers alles wat ze moeten weten over het werken met de CMT.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details