skip to Main Content

ESCAPE FITNESS RACK 5

  • Blog

Hoe is het binnen jouw club gesteld met het netjes en veilig opbergen van trainingsmaterialen? Zorg voor een veilige en schone fitnessvloer en berg je materialen zo efficiënt mogelijk op!

RACK5 van Escape Fitness is een veelzijdig opslagrek voor je club of studio en ontworpen om je functionele trainingsmaterialen in topconditie te houden wanneer ze niet worden gebruikt. Het RACK5 box heeft verschillende bumper opties en het vermogen om de planken op de RACK5 aan te passen geeft gebruikers de mogelijkheid de planken in te delen op basis van de unieke benodigdheden van hun faciliteit. Heb je meer Corebags dan CMT’s, of ben je op zoek naar een enkel opslag station voor veel verschillende functionele trainingsmaterialen? De RACK5 heeft het allemaal!

DESIGN

RACK5 is een innovatief en functioneel opbergrek en biedt opslag aan uiteenlopende functionele trainingsmaterialen. De planken kunnen worden aangepast aan de behoeften van je club of studio.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

RACK5 is gemaakt van sterk koolstofstaal (carbon steel) en gelakt met een poedercoating voor een krasbestendige afwerking. Je kunt verschillende stootranden en beschermers aan het rek hangen.

AFMETINGEN

1896 mm x 600 mm x 699 mm.

GEWICHT

75kg

 

 

 

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details