skip to Main Content

FUNCTIONELE FRAMES DIE OPVALLEN

Er is één toestel dat als geen ander de aandacht van de gebruiker trekt en dat is de Octagon!

De Octagon trainingsframes vormen de kern van Escape’s benadering van functionele en prestatiegerichte training, waardoor gebruikers geweldige trainingservaringen kunnen combineren met effectieve workouts.

Of je fitnessclub, boutique club, hotel of huis nu groot of klein is, en ongeacht de fitnesscapaciteiten van de gebruikers, onze Octagon-frameserie biedt een uitgebreide en volledig aanpasbare oplossing om elke ruimte te optimaliseren.

Escape’s Octagon Frames onderscheiden zich van de rest.

Fitness rigs bieden eindeloze trainingsmogelijkheden en dienen als hulpstuk voor allerlei functionele trainingstoestellen. Het Octagon frame-assortiment staat bekend om zijn individuele aanpassingsvermogen en ruimte-efficiëntie. Het is de perfecte oplossing voor elke ruimte!

Afgebeelde Designs:

  • Op maat gemaakt Boxing Frame
  • Op maat gemaakte HIT HUB met Target Wall
  • Verander De Manier Waarop Je Traint.

Verander De Manier Waarop Je Traint.

De Octagon frameserie levert dynamische en uitdagende workouts, zelfs voor de meest ervaren gebruikers.

Afgebeeld Design:

  • Op maat gemaakte Half Squad met 5 Individuele Vakken

Kracht, Power en Spieruithoudingsvermogen.

Dit frame is speciaal voor gebruikers die kracht, uithoudingsvermogen en conditie willen ontwikkelen en opbouwen. De nadruk ligt op krachttraining, met individuele stations die gebruikers in staat stellen zich te concentreren op hun techniek en prestaties.

Afgebeeld Design:

  • Op maat gemaakt Double Sided Freestanding Combo Frame

Functional and Comprehensive High Performance Athletic Training.

Breng elke ruimte tot leven met onze deskundig ontworpen functionele, high performance frames. Wij zijn er om jou te helpen functionele workouts naar een hoger niveau te tillen door het maximaliseren van groepssessies en suspension training.

Afgebeeld Design:

  • Custom Octagon Hub Training System (HTS) met BOA Rail

Geïnteresseerd in wat ons team voor jouw club of faciliteit kan ontwerpen en betekenen? De Octagon frameserie is er zowel in een vrijstaande optie als in een ruimtebesparende, aan de muur te monteren optie.

We kunnen ook een uitgebreid vloerplan maken, inclusief visualisaties om je een beter inzicht te geven in hoe je nieuwe trainingsruimte eruit zal zien.

Neem vandaag nog contact op met ons team!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details