skip to Main Content

GOOD CONDITIONS

 

Davy Admiraal van onderhoudsbedrijf Good Conditions: “Bij de BODY BIKE zijn we nog nooit een kapotte crank tegengekomen!”

Good Conditions uit Babberich is in 2006 opgericht en gespecialiseerd in reparatie van en onderhoud aan voornamelijk fitnessapparatuur van de meest gerenommeerde fitnessmerken. Davy Admiraal en Ingmar Heick zwaaien de scepter over Good Conditons.

Davy: “Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud en reparaties aan fitnessapparatuur en richten ons met name op de professionele markt. Wij zijn gespecialiseerd in merken als BODY BIKE, Technogym, Life Fitness en vele andere merken. We hebben goede contacten met de meest vooraanstaande fabrikanten. Door onze jarenlange ervaring in de fitnessbranche en de goede contacten met deze fabrikanten is onze kennis breed en altijd up-to-date.”

 

Jullie komen bij fitnesscentra ook regelmatig de BODY BIKE tegen. Wat vind je van de BODY BIKE?

Davy: “De sterke punten van de BODY BIKE zijn zeker de hoge kwaliteit en de constructie van de kappen. Deze constructie zorgt ervoor dat bewegende delen zweetvrij blijven. Ook de verstelmogelijkheden van zadel en stuur zijn zeer positieve punten. Daarnaast zijn de trapas en crank zeer zwaar uitgerust. In de 14 jaar dat we nu service en onderhoud doen, zijn we nog nooit een kapotte trapas of crank tegengekomen.”

Wat is het verschil met andere indoor cycles? 

Davy: “Dat is een lastige vraag! Er zijn zoveel verschillende indoor cycles op dit moment, met hele grote verschillen, maar ook kleine verschillen. De BODY BIKE is goed doordacht en omdat de basis erg goed is, wordt daar in nieuwe modellen niet veel aan veranderd. De aanpassingen die gemaakt worden aan de BODYBIKE kenmerken zich door eenvoud en kwaliteit.”

 

Wat vind je van het uiterlijk van de BODY BIKE?

Davy: “Ik vind het uiterlijk erg mooi en stoer. De BODY BIKE heeft echt een eigen identiteit. We bekijken producten vooral vanuit de technische kant en BODY BIKE is voor ons een mooi product om aan te werken!”

Kijk voor meer informatie op www.goodconditions.nl of stuur een e-mail aan [email protected].

 

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details