skip to Main Content

GUN-eX: de high intensity interval training voor iedereen!

Wist je dat de high-intensity interval training GUN-eX ook in de Benelux beschikbaar is? Met GUN-eX kun je binnen no-time een small group trainingsprogramma in de club implementeren. Voeg een volledige workout toe aan het lesrooster of gebruik de materialen als aanvulling op een bestaande workout. GUN-eX is niet alleen een training tool, maar een volledig concept dat bestaat uit marketing- en managementondersteuning, een programma en opleidingen. Ook is het ideaal te implementeren bij jou op de club en betaal je bij GUN-eX geen licentiekosten.

Met de materialen van Gun-eX kun je de volgende workouts doen:

  • Full-body HIIT workout
  • Personal training
  • Small group training
  • Bootcamp

Wat is GUN-eX en hoe is het ontstaan?
In de afgelopen jaren heeft Jan Marvan een unieke trainingstool ontwikkeld genaamd COBRA, een lang zwaar elastisch krachttouw (battle rope) met talloze toepassingen en oefeningen. Training met zware elastische battle ropes was één van de beste en voordeligste trainingsmethoden om het lichaam van professionele atleten voor te bereiden op een zwaar seizoen. Het resultaat was een perfecte training tool welke gemakkelijk te vervoeren is, zelfs per vliegtuig. Dit werd opgepakt door vele professionele atleten, soldaten en sportclubs! Na jaren van zwaar werk, vele trainingen en continue tests door sterke NHL ijshockeyspelers, heeft de Cobra tool bewezen dat het de duurzaamste training tool voor iedereen. Van fitness van professionals tot sportliefhebbers. Tegenwoordig werkt GUN-eX® aan unieke opleidings- en onderwijsprincipes met een team van professionele atleten, gevestigd over de hele wereld. GUN-eX groepstraining met COBRA touwen is in veel landen al een populaire HIIT workout voor iedereen. Van pro-atleten tot fitnessfanatics! 

Alle producten van Gun-eX

Mini Cobra Kit
De Mini Cobra Kit is zeer geschikt voor GUN-eX workouts. Met GUN-eX kun je binnen no-time een small group trainingsprogramma in je club of studio implementeren. Voeg de 35 minuten durende workout toe aan het lesrooster of gebruik de materialen als aanvulling op een bestaande workout. Naast reguliere battlerope oefeningen, biedt GUN-eX tal van extra trainingsmogelijkheden waardoor je in een mum van tijd een effectief small-group fitnessprogramma opzet.

Cobra Gunning Kit
De Cobra Gunning Kit is ontworpen voor groepslessen, small group training, personal training en functionele training. Met de Cobra Gunning Kit ben je verzekerd van een zware en zeer effectieve HIIT workout. Eén set is voor twee personen om in duo’s te trainen.

FunXtion workouts met Mini Cobra Kit en Cobra Gunning Kit
Zowel de Mini Cobra Kit als de Cobra Gunning Kit zijn uitstekend te gebruiken tijdens functionele workouts.


GUN-eX op Fitfair
Op zaterdag 24 en zondag 25 november werd de 2e editie van het tweedaagse educatieve netwerk- en lifestyle event Fitfair georganiseerd in de Jaarbeurs te Utrecht. Fitfair richt zich op de sportprofessional, de ondernemer en de fanatieke sporter. Het programma bestond dit jaar uit 150+ masterclasses, business seminars en workouts verdeeld over 14 state of the art conferentie zalen. Topsporters deelden tijdens Fitfair op inspirerende wijze hun kennis op het gebied van trainingsschema’s, mindset en voeding. Daarnaast hebben professionals inspirerende masterclasses verzorgd over hedendaagse ondernemersvraagstukken voor sportschoolhouders en (personal) trainers. Heb je Fitfair of de demonstraties van GUN-eX gemist? Neem gerust contact met ons op via [email protected] of +31(0)416 67 51 01. We vertellen je graag over de mogelijkheden!

VEELGESTELDE VRAGEN GUN-EX

Wat is het GUN-eX trainingssysteem?
Het is een uniek, origineel resistance training systeem met functionele, gepatenteerde producten.

Wat biedt het GUN-eX?
GUN-eX biedt weerstandstrainingstools en trainingseducatie voor coaches en trainers, samen met GUN-eX kleding, trainingsmateriaal en onderwijs voor iedereen.

Hoe en waar worden GUN-eX-producten gemaakt?
Alle producten en accessoires zijn ontworpen in de VS en exclusief in Europa gemaakt. Niets wordt geïmporteerd uit China. De onderdelen hebben een uniek serienummer en worden na productie gecontroleerd. Alle producten zijn met de hand gemaakt – topkwaliteit voor topsporters!

Welke materialen worden gebruikt voor GUN-eX producten?
Alle materialen zijn gemaakt van topkwaliteit. De hoes is vervaardigd uit Dupont Cordura-materiaal en zorgt voor extreme duurzaamheid. De producten zijn geschikt voor zowel indoor als outdoor gebruik. Alle belts zijn van legerkwaliteit en de karabiners zijn klimkarabiners van topkwaliteit. En het allerbelangrijkste – alle steken zijn gemaakt van hoogwaardig gelijmd garen dat normaal wordt gebruikt voor parachutes.

Hoeveel ruimte is er nodig om te trainen met GUN-eX producten?
Dit hangt af van het type product. De meeste ruimte neemt het GUN-eX COBRA-touw in, je minimaal 6 meter ruimte nodig heeft. De CORE-MACHINE of QUATTRO hebben een minimum van 2 meter nodig.

Zijn GUN-eX producten “one size fits all”?
Ja, iedereen kan met elk product trainen. Kies de juiste weerstand voor jou!

Welke weerstand past het beste bij mij?
In het algemeen: zware weerstand is geschikt voor sterke mannen/vrouwen en professionele topsporters. Lichte weerstand is perfect voor fitnessclubs, vrouwen, jeugdatleten en fitnessliefhebbers.

Wat betekent het nummer op elke tool?
Op elke trainingstool staan 2 cijfers. Het ene cijfer is het unieke serienummer en het andere cijfer is weerstand. Voorbeeld: De COBRA is gemaakt in een 700 en 300 versie. Dit cijfer is altijd zichtbaar op de veiligheidsriem. Het cijfer is de weerstand in Newton. 700 Newton is 72 kg (159 lbs) kracht bij maximale uitrekking. Je kunt zien of het een zware of lichte weerstand is en welke kracht het produceert.

Hoe kan ik de hulpmiddelen schoonmaken?
Omdat we alleen materialen van de allerbeste kwaliteit gebruiken, kun je ze afspoelen met water. Gebruik geen schoonmaakmiddelen of weekmakers.

Kan ik ook accessoires bij GUN-eX producten aanschaffen?
Ja, we hebben veel accessoires voor GUN-eX resistance ropes (bijvoorbeeld: biceps riemen, heupgordels, dijriemen, harnassen, functionel bars, pols- en enkelboeien).

Is het mogelijk om elke spier in het lichaam te trainen met GUN-eX producten?
Ja, als je het op de juiste manier doet. Je zult spierpijn krijgen in spieren waarvan je niet eens wist dat je ze had!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details