skip to Main Content

GUN-eX: Een uniek Small Group Training concept zonder licentiekosten

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

Goed nieuws: GUN-eX, de high-intensity interval training met elastische battleropes, is er nu ook in Nederland en België! Studion is de exclusieve leverancier van GUN-eX in de Benelux. Met GUN-eX kun je binnen no-time een small group trainingsprogramma in je club of studio implementeren. Voeg de 35 minuten durende workout toe aan het lesrooster of gebruik de materialen als aanvulling op een bestaande workout. Naast reguliere battlerope oefeningen, biedt GUN-eX tal van extra trainingsmogelijkheden waardoor je in een mum van tijd een effectief small-group fitnessprogramma opzet.

GUN-eX Package deal
Wil je een toffe, nieuwe Small Group Training voor circa 10 personen in je club, zonder licentiekosten? Zonder fitness apparaten te kopen? Dat kan! Kies dan voor De GUN-eX package deal!

De GUN-eX package deal bestaat uit:

 • 5 Cobra Gunning kits
 • 2 opleidingen tot GUN-eX trainer
 • Marketingondersteuning
 • Een GUN-eX app met tientallen oefeningen en programma’s

Bij de Small Group Training GUN-eX heb je de mogelijkheid om een eigen GUN-eX training samen te stellen, maar kun je ook gebruikmaken van een aantal uitgeschreven programma’s. Je kunt hierbij kiezen uit de categorieën:

 • BURN
 • SPEED
 • STRENGTH
 • POWER

We spraken met de eerste GUN-eX National Trainer van Nederland, Dennis Toppin, over zijn ervaringen met GUN-eX. Ook delen we met je enkele kenmerken van millennials en hoe je ze voor je club of studio kunt willen of behouden.

Wat maakt GUN-eX voor jou zo uniek?
Dennis: “Om je als club of als trainer te onderscheiden, is het belangrijk dat je verschillende manieren van training aan kunt bieden. Zo boekt je klant of clublid de beste resultaten. Vaak zijn mensen gewend om op één enkele manier te trainen. Een GUN-eX training is veel dynamischer dan de meeste trainingen, want je traint je lichaam op een andere intensiteit.”

Wat zijn de unieke kenmerken van GUN-eX?
Dennis: “Het mooie van GUN-eX is dat je het overal kunt doen, zowel indoor als outdoor en je bent niet gebonden aan een bepaalde ruimte of zaal. Daarnaast is de training geschikt voor alle leeftijden en fitnessniveaus. Je kunt de training zo zwaar of zo simpel mogelijk maken als je wilt.”

Voor wie is GUN-eX?
Zoals vermeld is GUN-eX geschikt voor consumenten van alle leeftijden en fitnessniveaus, maar in het bijzonder voor:

 • (Potentiële) leden die graag buiten sporten
 • (Potentiële) leden die een voorkeur hebben voor personal training en groepsfitness in een kleine groep
 • Millennials, zij houden van dynamische trainingen, zoals Bootcamp en CrossFit, en willen graag nieuwe trainingsvormen uitproberen

Millennials
Millennials (consumenten tussen de 18 en 34 jaar) zijn de grootste generatie ever en leven het actiefst. Millennials zijn een grotere ‘doelgroep’ voor de fitnessbranche dan de babyboomers ooit waren, maar dan moet je wel voldoen aan hun eisen.

‘Millennials crave authenticity in their workout and want to be with like-minded people.’

Het ontstaan van GUN-eX
Zo’n 10 jaar geleden ontwikkelde Jan Marvan, voormalig profwielrenner, samen met een team van experts (ijshockeyspelers van NHL, professionele atleten, trainers, fysiotherapeuten en materiaal ontwikkelaars) de eerste trainingstool, genaamd COBRA. De COBRA is een lang, zwaar weerstandstouw met ontelbare toepassingen en oefeningen. Trainen met een zwaar weerstandstouw was een van de beste en meest voordelige trainingsmethoden om het lichaam en alle spieren voor te bereiden op het zware seizoen van een professionele atleet.

Het resultaat was een perfecte training tool die gemakkelijk naar trainingskampen vervoerd kon worden, zelfs met het vliegtuig. De COBRA werd al snel de dagelijkse trainingstool voor tientallen professionele atleten, het leger en sportclubs. Na jaren van intensief gebruik, training en het continu testen door krachtige NHL ijshockeyspelers, heeft de COBRA bewezen dat het voor iedereen een zeer  duurzame trainingspartner is, van professionele atleten tot fitnessliefhebbers.

GUN-eX opleiding
Wil je nog meer (trainings)variatie kunnen bieden in je club of aan je klanten? Of wil je meer millennials aantrekken of behouden? Volg dan de GUN-eX opleiding. Deze eendaagse training wordt gegeven Dennis Toppin.

Datum             :           zondag 1 juli 2018
Tijdstip            :           10.00 – 17.00 uur
Locatie            :           Barendrecht
Tarief               :           € 135,00 excl. BTW

Schrijf je in voor de GUN-eX opleiding via [email protected]. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Pierre Tromp via telefoonnummer +31 (0)416 33 43 15.

Aan GUN-eX is geen licentiesysteem gekoppeld. Volg de link voor meer info over de materialen van GUN-eX of kijk voor inspiratie bij fitness materiaal kopen.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details