skip to Main Content

HDD GROUP op FIBO 2019

  • Blog

Ook dit jaar is HDD GROUP weer prominent aanwezig op FIBO, de internationaal toonaangevende beurs voor fitness, wellness en gezondheid in Keulen.
Het is onze missie om fitness professionals succesvol te maken door het bieden van hoogwaardige totaaloplossingen voor groepsfitness, indoor cycling, functional training, personal training en clubmanagement. Bezoek onze verschillende stands & get inspired! We praten je graag bij over alle ontwikkelingen in de branche.

 

LES MILLS

Hal 6 | Stand B77

The future is virtual
Virtual is een hot topic binnen de fitnessbranche en iedereen heeft het erover. Echter, er is nog veel onduidelijkheid over hoe je virtual fitness het beste kunt implementeren in de club en wat de toegevoegde waarde van virtual fitness precies is. Een goede implementatie van virtual zorgt voor betere retentiecijfers en een hogere omzet. De voordelen van Les Mills virtual op jouw club? We vertellen je hier graag meer over op de FIBO!

Nothing beats GRIT
Vanaf 1 april wordt Les Mills GRIT SERIES wereldwijd getransformeerd naar één licentie voor de drie verschillende formats: Strength, Cardio en Athletic. Maak kennis met dit vernieuwde format op de Les Mills stand.

 

BODY BIKE

Hal 6 | Stand A20

Blue Ocean Mission
De ultieme indoor cycle, de BODY BIKE, is op een Blue Ocean Mission. Wat dit inhoudt en de
de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van indoor cycling zie en hoor je op de BODY BIKE stand.

 

FUNXTION

Hal 8 | Stand E61

Je kan er niet meer omheen; de digitalisering van de health- en fitnessbranche. Met FunXtion combineren we de laatste digitale ontwikkelingen met functional training. Een boost voor jouw huidige leden en een activatie om een nieuwe doelgroep aan te trekken. We blijven innoveren en optimaliseren. Hoe we dit in 2019 gaan doen? Daar vertellen we je graag alles over op de FIBO.

 

ESCAPE

Hal 9 | Stand E05

Escape your limits
Escape Fitness is marktleider op het gebied van Functionele Training producten. Het merk staat bekend om de innovatieve en kleurrijke materialen en vloeren. Escape producten geven een echte experience aan de functionele ruimte binnen jouw club. Kom de materialen bewonderen en ervaren tijdens de FIBO.

 

GUN-EX

Hal | Stand Coming soon

Flexible ropes that fight back
Met GUN-eX  kun je binnen no-time een small group trainingsprogramma in je club implementeren. Voeg de 35 minuten durende workout toe aan het lesrooster of gebruik de materialen als aanvulling op een bestaande workout. Naast reguliere battlerope oefeningen, biedt GUN-eX tal van extra trainingsmogelijkheden waardoor je binnen een mum van tijd een effectief small-group fitnessprogramma opzet. Vraag naar de implementatie mogelijkheden op de stand.

 

TRAINING WALL

Hal 7 | A64
Bij Training Wall draait het om verticaal trainen door middel van panelen die tegen de muur worden bevestigd. Aan de panelen kunnen accessoires worden bevestigd via een quick-release verankersysteem. Zo creëer je een ruimte van bijna ‘nul’ vierkante meter die aan al je trainingsbehoeften voldoet!

Diversiteit
De Training Wall biedt een breed scala aan mogelijkheden, van body & mind en stretches tot zeer intensieve workouts. 100% functionele training van de voetzolen tot de handpalmen. Ben je nieuwsgierig? We zien je graag op onze stand!

See you at FIBO 2019!

NU AL ADVIES?

Kun je niet op de beurs aanwezig zijn en wil je informatie over fitness apparaten of accessoires kopen? Of advies over uw sportschool inrichten? Neem dan gerust contact met ons op!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details