skip to Main Content

Heleen Rentenaar van LaVita Lifestyleclub: “Met FunXtion kan iedereen op zijn of haar eigen niveau trainen!”

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″ background_layout=”light”]

LaVita Lifestyleclub Fitness & Spa is een multifunctioneel fitness- en wellnesscentrum in het midden van Nederland. Zoals je ook meteen leest op hun website staat deze club voor samen bewegen, ontspannen én lachen! LaVita heeft het grootste groepsles aanbod in de regio (meer dan 100 groepslessen per week) en een zeer ruim opgezette fitness. Dit maakt LaVita Lifestyleclub een prachtige en succesvolle club! We spraken met Heleen Rentenaar. Zij is ruim 1,5 jaar werkzaam bij LaVita als groepsfitness coördinator en is daarnaast verantwoordelijk voor de marketing en de coördinatie met betrekking tot de FunXtion zone.

Het was een feestje om haar te mogen interviewen, het enthousiasme spatte ervan af! Heleen: “Ik vind het geweldig om FunXtion te geven, het is zo gaaf, ik ben er helemaal weg van. Nadat ik het had gedaan wist ik het zeker; dit past bij mij. De mensen uit mijn les zijn super enthousiast en ik vind het heerlijk om ze te motiveren, begeleiden en het beste uit ze te halen.”

Bij LaVita Lifestyleclub staat FunXtion vrijwel dagelijks op het rooster en is de FunXtion trainingszone na een verbouwing centraal in de fitness geplaatst. Zo blijft het onder de aandacht van de groepsles bezoekers en blijft FunXtion ook erg betrokken bij de fitness. Heleen geeft aan vaak nieuwe sporters door te verwijzen naar FunXtion. Heleen: “Via FunXtion leren ze op een goede manier de techniek aan die ze later zelf kunnen toepassen. Wanneer je toelichting geeft over de FES kunnen ze op ieder gewenst tijdstip zelf een training volgen of inspiratie opdoen!”

Heleen: “Veel leden denken vooraf vaak dat het te zwaar is maar komen er al snel achter dat iedereen met FunXtion op zijn of haar eigen niveau kan trainen. Met FunXtion spreek je een hele  brede doelgroep aan, je motiveert leden extra omdat ze samen sporten en toch kan iedereen zijn of haar eigen niveau.”

In de toekomst zou Heleen graag nog meer FunXtion lessen op het rooster willen. En wij willen haar vooral bedanken voor al haar enthousiasme!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details