skip to Main Content

Hoe kies je de juiste kettlebell?

De range Escape Fitness kettlebells is ontwikkeld om voor iedereen, in elke training en op elke locatie de ideale set te kunnen bieden. Van rauwe, zware cross training gyms tot chique club en boutique PT studio’s: we hebben een kettlebell die bij je past en je leden de beste resultaten leveren. Ook in de FunXtion area is de kettlebell een veelgebruikt en effectief product.

Vergelijken van verschillende kettlebells

KENMERKEN COMPETITION PRO KETTLEBELLS 2.0 RUBBER KETTLEBELLS STUDIO KETTLEBELLS
Gebruik Kettlebell sport lifting, cross training PT-sessies, krachttraining Studio workouts, groepsfitness
Materiaal bell Koolstofstaal met holle kern voor een gelijkmatige gewichtsverdeling Rubber met een gietijzeren kern Vinyl met een gietijzeren kern
Handvat Gegoten roestvrij staal met een satijnglanzende chroom afwerking Gegoten roestvrij staal met een satijnglanzende chroom afwerking Gietijzer
Kenmerk Gepoedercoate en gegraveerde gewichtsaanduidingen Makkelijk vast te houden door oppervlak met structuur Vinyl coating en kleuren
Toegestane afwijking Circa 2% Circa 2,5% Circa 3%
Gewicht 8 tot 32 kg met stijging van 4 kg 8 tot 32 kg met stijging van 4 kg 4 tot 20 kg met een stijging van 4 kg
Garantie 2 jaar 2 jaar 1 jaar

 

COMPETITION PRO KETTLEBELLS 2.0
Deze kettlebell is zeer geschikt voor competitie. Uniforme grootte en kleurcodering garanderen competitiestandaarden. Maar deze kettlebells zijn ook geschikt voor mensen die niet aan competitie doen. Door dezelfde grootte van elke kettlebell, ongeacht het gewicht, maakt het makkelijker om voortuitgang te boeken qua gewicht.

RUBBER KETTLEBELLS
De high-performing en stijlvolle Rubber kettlebells zijn geschikt voor iedereen. Ze zijn voorzien van een geribbeld oppervlak, zodat de bell makkelijk vast te houden is en gebruikt kan worden voor verschillende oefeningen.

STUDIO KETTLEBELLS
De Studio kettlebells zijn de perfecte keuze voor het introduceren van kettlebell group workouts op het lesrooster van je club. De felle kleuren zien er uitnodigend uit en op de kettlebell is het gewicht duidelijk af te lezen. Het gewicht start bij 4 kg, wat betekent dat ook nieuwelingen mee kunnen doen.

Wil je advies over welke kettlebell het beste past bij je functionele trainingszone? Wil je advies over ander fitnessmateriaal kopen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Studion via telefoonnummer +31 (0)416 67 51 01 of stuur een e-mail aan [email protected].

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details