skip to Main Content

Hyperpersonalisatie is de toekomst van fitness

Technologie heeft vandaag de dag elke bedrijfstak over de hele wereld volledig veranderd. De fitnessbranche is hierop geen uitzondering. De sector zal nooit meer terugkeren naar hoe het was vóór COVID-19.

In de aflevering van deze week van de Escape Your Limits podcast, spreken we met Ian Mullane, de oprichter en CEO van Keepme, een bedrijf dat zich richt op het verhogen van de inkomsten van health- en fitnessclubs door gebruik te maken van Artificial Intelligence.

Nu de fitnesssector wordt geconfronteerd met de grootste uitdaging ooit, halen clubs wereldwijd alles uit de kast om hun leden actief en betrokken te houden. Ian stelt dat clubs in de toekomst moeten vertrouwen op data en hyperpersonalisatie.

Het is ‘adapt or die’, vooral voor de fysieke fitnessclubs.

Onlangs publiceerde hij een interessante whitepaper om gesprekken op gang te brengen over de veranderingen die momenteel plaatsvinden binnen de fitnessbranche.

De waarheid is dat de sector nooit meer hetzelfde zal zijn. Het zal nooit meer worden zoals het was vóór COVID-19.

Ontdek in deze podcast de zes belangrijkste regels om te overleven als fysieke fitnessclub.

Jouw fitness naar de next level brengen?

Een van onze experts komt langs en maakt voor jou een gratis 2D tekening van de inrichting van je trainingsruimte. Wij hebben veel ervaring met het efficiënt en effectief inrichten van je ruimte, zodat jij het maximale uit elke training kunt halen met je klant, maar ook de best mogelijke beleving kunt creëren waardoor iedereen in jouw omgeving over je club of studio zal praten! Interesse? Laat via onderstaand formulier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een ontwerp.

Aanvraag vrijblijvend ontwerp trainingsruimte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.