skip to Main Content

In zeven maanden van 0 naar 2.000 leden

Strength in numbers

Als het op fitness aankomt, is de kracht van de community het allerbelangrijkste. In de aflevering van deze week van de Escape Your Limits podcast delen Patrick en Talilla Henchoz hun gedachten over de richting die de fitnessindustrie volgens hen opgaat.

Dit vader-dochter duo heeft tientallen jaren ervaring in de fitnessbranche. Patrick is de oprichter van Esporta Health and Fitness Clubs, dat uitgroeide tot 38 clubs met meer dan 200.000 leden. In de jaren 90 verkocht hij de keten. Talilla is personal trainer en social media-influencer en richtte Club V op, een all-inclusive virtuele fitnessdienst. Club V is gebouwd op de vijf pijlers van gezondheid om fitness en wellness samen te voegen: lichaam, geest, voeding, duurzaamheid en – je raadt het al – community.

Ze verliezen nooit uit het oog dat, in de steeds evoluerende fitnessbranche, de klant altijd het belangrijkste is. In 2021 zullen de concepten van fitness, wellness en technologie blijven samensmelten.

Luister deze aflevering om erachter te komen waarom het bij fitness niet langer alleen om fitness draait. Stem af op deze aflevering om te leren waarom fitness niet langer alleen maar fitness is. Daarnaast leggen ze uit hoe en waarom traditionele modellen nog steeds van toepassing zijn op de fitnessbranche en waarom het opbouwen van een community zo belangrijk is.

Hoogtepunten van deze podcast

 • De uitdaging van de huidige fitnessruimte
 • Fitness draait meer over mentale aspecten dan over fysieke aspecten
 • Hoe je online communities opbouwt met behulp van technologie
 • Het gaat erom dat de klant zich belangrijk voelt
 • Het draait allemaal om het opbouwen van een community
 • Niemand kan voorspellen hoe het verder zal gaan met het clublidmaatschap
 • Het is belangrijk dat je het accent legt op wat je lichaam allemaal kan in plaats van hoe het eruitziet
 • Zie het potentieel
 • Fitheid is geen quick fix, maar een levensstijl
 • Voeg waarde toe door ‘high touch’ in plaats van ‘high tech’
 • Het draait om passie en het vermogen je aan te passen

Jouw fitness ook naar de next level brengen?

Het uiterlijk en de inrichting van jouw trainingsruimte is belangrijk voor de complete uitstraling van je gym. Studion heeft veel ervaring met het efficiënt en effectief inrichten van je ruimte, zodat jouw leden het maximale uit elke training halen en de best mogelijke trainingsbeleving kunnen ervaren. Denk bij inrichting aan de lay-out van de zaal, wall designs, vloeren, advies met betrekking tot audiovisuele hulpmiddelen, trainingscontent en trainingsmaterialen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden om jouw club te laten groeien? Laat dan via onderstaand formulier je gegevens achter. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een gratis en vrijblijvend ontwerp van jouw trainingsruimte.

Aanvraag vrijblijvend ontwerp trainingsruimte

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details