skip to Main Content

Jeroen Luijer van il fiore Weert: “FunXtion is een unique selling point in onze club!”

Il fiore healthcenters is een fitnessketen met zes vestigingen. Het bedrijf is ruim 20 jaar geleden opgestart en de eerste vestiging was Herpen-Roermond. De nieuwste vestiging is il fiore Panningen. Il fiore is 1,5 jaar geleden in de vestiging Weert met het FunXtion concept gestart. Ook de nieuwe vestiging in Panningen zal ingericht worden met FunXtion.

Jeroen Luijer, clubmanager van il fiore healtcenters Weert, vertelt: “We hebben een heel breed aanbod van live én virtuele (groeps)lessen in de club. FunXtion past uitstekend bij dit aanbod. We bieden namelijk ook FunXtion zowel live als virtueel aan.”

Unique Selling Point
“Een van de redenen waarom we voor FunXtion gekozen hebben is omdat FunXtion zeer breed in de club ingezet kan worden. Daarnaast zien de materialen van FunXtion er fantastisch uit. We zetten FunXtion ook in op de fitnessvloer. Het is gewoon een heel fijne tool waar je alles uit kunt halen.”

“Voor elke doelgroep is er wel een programma. Het helpt ons enorm bij de acquisitie van nieuwe leden. FunXtion is echt een unique selling point. Als een potentieel lid aangeeft dat hij of zij fitness saai vindt, dan hebben ze FunXtion nog niet geprobeerd. Fitness kan met FunXtion gewoonweg niet saai zijn!”

Meer mogelijkheden
“We zijn ervan overtuigd dat we nog niet alle mogelijkheden uit het FunXtion concept halen. Toch wordt er binnen de club al veel gebruikgemaakt van de FES. De vorige maand hadden we 2500 hits. We maken vrijwel geen extra promotie voor FunXtion. Mensen willen uit zichzelf graag trainen met FunXtion.”

Jeroen Luijer is pas sinds 1,5 maand clubmanager bij il fiore Weert. Jeroen: “Ik wist nog niet zoveel van FunXtion. Daarom heb ik contact gezocht met Jeanine en zij heeft me aan de hand genomen om stap voor stap door het FunXtion concept te gaan. Omdat ik nog maar kort werkzaam ben als clubmanager, heb ik ook nog geen gebruikgemaakt van de Reserved Area op FunXtion.nl. Nu ik weet wat je er allemaal mee kunt, ga ik hier zeker mee werken!”

Tip van jeroen Luijer aan alle clubs met een FunXtion-licentie: “Duik eens goed in het FunXtion-concept. Er zijn zoveel mogelijkheden. Stel binnen de club een coördinator aan voor FunXtion. Laat hem of haar alle ins & outs van ontdekken. Het is een goed idee om deze coördinator een presentatie te laten geven aan de andere personeelsleden over FunXtion.”

Meer weten over functioneel trainen?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details