skip to Main Content

Lancering nieuw product: TIYR Sport

Met trots lanceert Escape Fitness een nieuw product: de TIYR Sport. Dit product wordt officieel gelanceerd in oktober tijdens de Global ASIA Partner event in Bangkok.

Met de TIYR Sport kun je wel 100 full body oefeningen uitvoeren. Het is een ongelooflijk veelzijdig product met eindeloze workout mogelijkheden voor personal training, groepstraining en sportspecifieke training.

Andere belangrijke kenmerken en voordelen van de TIYR Sport zijn:
• Fun en eenvoudig te gebruiken.
• Challenges voor elk fitnessniveau.
• Verhoogt de member experience.
• Makkelijk op te bergen; neemt weinig ruimte in beslag.
• Eye catching design en is gemaakt van makkelijk schoon te maken materiaal.

De TIYR Sport is ontwikkeld in samenwerking met Amen Iseghohi.

Amen, woonachtig in Montreal heeft onlangs THIS (True Healthcare Is Selfcare) ontwikkeld, gebaseerd op het besef dat als we echt in balans willen zijn, we Fit moeten zijn op de volgende vijf disciplines: fysiek, emotioneel, intellectueel, spiritueel en sociaal.

In zijn boek, The Tire Boy, deelt Amen zijn vroegere ervaringen in Afrika en motiveert en inspireert hij kinderen op weg naar meer zelfvertrouwen en zelfrespect. Het is een ongelooflijk verhaal met een diepgaande en betekenisvolle levenslessen die de manier waarop je je leven benadert enorm zal veranderen.

Amen had al een volledig trainingsprogramma ontwikkeld voor een standaard (tractor)band en Escape heeft de kenmerken toegevoegd – kleuren, riemen en lussen en betere materialen om een veelzijdigere trainingstool te ontwikkelen. Hij kent de TIYR Sport beter dan wie dan ooit!

Meer lezen over fitness accessoires kopen?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details