skip to Main Content

MAAK KENNIS MET DE OCTAGON FRAME RANGE!

De Octagon reeks van functionele frames levert maximaal trainingspotentieel. Functionele frames hebben de capaciteit om saaie trainingsruimtes om te toveren in inspirerende trainingsomgevingen – of het nu in de fitnessclub is of thuis. Bij Escape breiden we onze range van frames voortdurend uit om fitnessclubs, trainers en gebruikers  innovatieve, universele oplossingen voor zowel fitness- als krachttraining te bieden

Deze maand laten we met trots vier frames zien die ons team op maat heeft ontworpen. De expertise van Escape in ontwerp, ontwikkeling en productie biedt eindeloze mogelijkheden.

De Octagon range van functionele trainingsframes laat de Escape Fitness benadering zien van functionele en prestatiegerichte training. Deze frames combineren geweldige trainingservaringen met effectieve workouts en zijn ontworpen om de allerbeste resultaten te behalen voor elke gebruiker. De populariteit van functionele frames blijft stijgen in alle soorten fitnessclubs, van kleine onafhankelijke boutique clubs tot grote, internationale ketens. Escape heeft veel expertise op het gebied van frames en alle frames van Escape worden in eigen huis ontworpen, ontwikkeld en vervaardigd. Een garantie voor jarenlange, afwisselende trainingsmogelijkheden voor je leden! Of je fitnessclub nu groot of klein is, en ongeacht de fitnesscapaciteiten van de gebruikers, wij hebben een reeks frames van verschillende afmetingen, zodat je er altijd één kunt kiezen die precies bij je club past.

BODY CONDITIONING TRAINING FRAMES.

Body conditioning training frames zijn de ideale oplossing voor clubs die hun leden een all-round functionele trainingservaring willen bieden. Leden kunnen op zoek zijn naar het verbeteren van hun algehele conditie of op zoek zijn naar het aanleren van wat extra vaardigheden voor een leuke, gevarieerde workout.

Het Hub Training System biedt ruimte voor suspension training, uitgebreide opslagmogelijkheden en oplossingen voor clubs van elke afmeting. Bovendien zorgt het toffe en effectieve MOVE IT-programma ervoor dat je instructeurs en leden het maximale halen uit alles wat deze functionele frames te bieden hebben.

CROSS TRAINING FRAMES.

Cross training omvat kracht-, lichaamsgewicht- en cardio-oefeningen om de all-round conditie en fysieke vaardigheden te verbeteren. Deze cross training frames bieden stations om gebruikers precies dat te geven wat ze nodig hebben om hun doelen te behalen.

Van pull-ups tot squats, en van boksen tot trainen met touwen, de Escape Fitness crosstrainingsframes geven je instructeurs de tools die ze nodig hebben om effectieve groepstrainingen te geven. Er zijn maar liefst vijf frame-opties, dus je vindt altijd wel een frame dat bij jouw club en leden past.

ATHLETIC TRAINING FRAMES.

Wie hoge prestaties wil leveren, heeft trainingsfaciliteiten nodig die daarbij passen. Met onze range Octagon BOX trainingsrekken hebben gebruikers de ideale partner voor hun squats, presses, pull-ups, big lifts en cardio-oefeningen.

Deze frames geven professionele fitnessclubs, universiteiten, hogescholen en studio’s gericht op krachttraining de mogelijkheid om veilige en effectieve workouts te bieden aan hun veeleisende gebruikers.

HIT HUB AND FREESTANDING FRAMES.

Escape’s nieuwste ruimte-efficiënte trainingsoplossing op het gebied van functionele training frames is de HIT HUB. Installeer een HIT HUB en je beschikt over het maximale aantal functionele trainingsstations, ongeacht de grootte van je boutique club, fitnessclub of studio. De HIT HUB zorgt voor minimale overgangstijden en je hebt verschillende materialen die bij elk trainingsstation beschikbaar zijn. Hierdoor ontstaan dynamische, high-impact workouts waar je leden heel enthousiast van worden.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details