skip to Main Content

Maak kennis met de vernieuwde Les Mills Smartbar

Mogen we even aan je voorstellen: de Les Mills SMARTBAR, editie 2.0! Een geheel vernieuwde SMARTBAR, maar mét alle positieve kenmerken van de bestaande SMARTBAR. Daarom kun je stellen dat de bestaande SMARTBAR en de SMARTBAR 2.0 ‘one and the same’ zijn. Zie de ontwikkelingen als een aanpassing die ervoor zorgt dat duurzaamheid en kwaliteit, ook in de toekomst, een van de belangrijkste kenmerken van het product blsmarijven.

David Lovegrove, product designer van de SMARTBAR, vertelt: “De ontwikkeling van de SMARTBAR 2.0 ligt in één lijn met de constante innovatie van de Les Mills programma’s en het streven naar de beste kwaliteit.”

Benieuwd naar de toevoegingen aan de SMARTBAR 2.0?

  • Het design biedt nog meer bescherming tegen slijtage
  • Verbeterde ergonomie en een “facelift” voor de gewichtsschijven
  • Twee uitbereidingen in gewichtsschijven (3,7 kg en 7,5 kg)
  • Nieuwe garantie van 3 jaar (in plaats van 2 jaar) voor zowel de bar als de gewichtsschijven
  • Verhoogde capaciteit en nog eenvoudigere constructie van het opbergrek


Return on Investment

Ook de SMARTBAR 2.0 is uitgebreid getest op stevigheid en levensduur, waaronder het 80.000 keer laten vallen van het product, om te garanderen dat het product tegen een stootje kan. Door de verbeterde duurzaamheid en verhoogde levensduur is de aanschaf van de SMARTBAR 2.0 een uitstekende Return on Investment. Daarnaast compenseert de garantie van 3 jaar ook gedeeltelijk de investeringskosten.

Je kunt eenvoudig een SMARTBAR 2.0 toevoegen aan de collectie bestaande SMARTBARS in je club of studio. Alle SMARTBAR materialen, zowel van de bestaande als de 2.0, kunnen volledig samen worden gebruikt en op hetzelfde rek worden opgeslagen.

SMART TECH range
Alle materialen uit de SMART TECH range zijn wetenschappelijk ontworpen, innovatief en revolutionair. Daarnaast perfect te gebruiken tijdens groepslessen maar ook uitermate geschikt voor small group training of op de fitnessvloer. De SMART TECH range bevat onder andere de SMARTBAND, SMARTSTEP, MBX MAT en niet te vergeten de SMARTBAR.

Wil je meer weten over de SMART TECH range? Klik dan op HIER!

Neem voor meer informatie contact op met Studion via telefoonnummer +31 (0)416 67 51 01 of stuur een e-mail aan [email protected]. Klik hier als je meer wilt weten over fitness materialen kopen?  Klik hier voor de populaire Les Mills Tubes.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details