skip to Main Content

Medifit Healthclub in Drunen: “FunXtion is een echte beleving!”

We hebben een bezoekje gebracht aan Medifit Healthclub in Drunen; een prachtige club die onlangs een flinke verbouwing heeft ondergaan. Naast de moderne en warme ontvangstruimte heeft Medifit Healthclub de fitnessruimte, yogazaal en indoor cycling studio laten verbouwen om de beleving te optimaliseren, en met resultaat!

FUNXTION AREA
Jill de Kort is, samen met haar partner Tim van Lieshout, eigenaresse van deze stijlvolle club. Ze vertelt vol passie dat het team van Medifit Healthclub ernaar streeft om zich te blijven ontwikkelen. Sinds de verbouwing beschikken ze onder andere over een FunXtion area. Jill: “We zijn heel blij met de area en zien FunXtion als een brug tussen de fitnessruimte en groepsfitness. De drempel is laag, het is voor iedere leeftijd interessant en wanneer je een les draait, maak je veel mensen nieuwsgierig!”

BODY BIKE SMART+: PRESTATIES WORDEN MEETBAAR
De indoor cycling zaal heeft een geweldige metamorfose ondergaan en maakt van elke les een echte experience. In lijn hiermee viel de keuze dan ook snel op de nieuwe BODY BIKE SMART+. De SMART+ indoor cycle maakt wattage training, het trainen binnen trainingszones en de berekening van RPM (rounds per minute) mogelijk. Prestaties worden meetbaar. Informatie over de prestaties kunnen deelnemers ontvangen via een app.
Jill: “Ons streven is om de beste club van Noord-Brabant te worden op het gebied van groepsfitness. We bieden veel verschillende groepslessen aan en doen er alles aan om dit sterk neer te zetten.”

Studion heeft er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken. Keep up the good work!