skip to Main Content

NIEUWE ESCAPE PRODUCTEN

  • Blog

Training innovatie is de sleutel tot het behoud van de beste fitnesservaring voor iedereen. De meest effectieve manier om ervoor te zorgen dat fitnessclubs en studio’s de concurrentie voor blijven, is met nieuwe fitnessapparatuur en -materialen die meer variatie in het trainen bieden.

Naast de fitnessapparatuur en -materialen zorgen ook het clubdesign en het programma-aanbod voor de totale experience. Dit geeft leden en klanten alles wat ze nodig hebben!

Daarom heeft Escape het Octagon frame assortiment uitgebreid met nieuwe tools, waardoor er meer innovatieve design opties zijn die beter bij de apparatuur en de workouts matchen.

PULL UP BAR EN ANCHOR POINT, MET RUIMTE VOOR MEER.

Introductie van de HIT WING V2. We kunnen nu twee versies van de Wing aanbieden. De eerste, onze originele, wordt geleverd in drie lengtes en wordt bevestigd aan de voorkant van de Octagon frame poten. De nieuwe HIT WING V2, ook verkrijgbaar in drie lengtes, past op de binnenzijde van de Octagon poot. Hierdoor kunnen we nu een boxing arm of een oog op de voorkant van de poot toevoegen. Dit zorgt voor meer configuratie- en trainingsmogelijkheden.

 

 

BOXING BAGS EN VERBETERDE TRAININGSMOGELIJKHEDEN

Het boxing assortiment van Escape groeit door de toevoeging van de Group Boxing Frame, ideaal in ruimtes voor group boxing training of boutique fitness programma’s. Het nieuwe boxing frame heeft een smallere Octagon poot. De afmetingen zijn 100 mm x 100 mm in vergelijking met de standpoot die 200 mm x 100 mm is. Dit modulaire frame kan worden opgesteld voor 14, 16 of 26 bags.

 

MONKEY BAR WORKOUTS EN CROSSFIT TRAINING.

De nieuwe Octagon Riser Dock maakt het mogelijk om Octagon frames te voorzien van een set van schuine monkey bars.

 

Heb je vragen of wil je meer informatie over een van de nieuwe producten van Escape? Neem dan contact op met Studion via telefoonnummer +31(0)416 67 51 01 of stuur een mail naar [email protected].

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details