skip to Main Content

Nog even alles op een rijtje over de FunXtion Experience Station!

De FunXtion Experience Station (FES) bestaat er in twee varianten. Een groot staand station van 55 inch en een compacter wandscherm van 27 inch. Het idee is hetzelfde: je leden doen op een interactieve manier hun favoriete trainingen voor de station, samen met vrienden, alleen of in groepen. Met meer plezier, uitdaging en beleving.

RFID-polsband

Zoals je weet, werkt de FunXtion Experience Station met een FunXtion-armband (RFID). Leden houden hun armband tegen de FES, waarna persoonlijke gegevens op het scherm worden geladen. In het My FunXtion-account wordt vanaf dan alle activiteit bijgehouden, zoals afgeronde workouts en challenges, inclusief resultaten. Maar wist je ook dat er andere mogelijkheden zijn? De FES werkt tegenwoordig ook met een pincode of met de juiste sleutelentree.

Kiezen uit duizenden trainingen

Eenmaal ingecheckt, kiezen je leden uit duizenden trainingen, waaronder single exercises, challenges en groepstrainingen. De FES telt tal van 7 minutes workouts, no gear workouts, crossfit-trainingen, as many reps as possible, rounds for time en minute max reps.

Instructie van professionele trainers

Hebben je leden een training gekozen? Dan speelt er een instructie op de FES af, geleid door een ervaren FunXtion-trainer. De instructies zijn opgenomen in een professionele studio, je bent dus altijd verzekerd van een optimale beeldkwaliteit en goede uitstraling. Met één druk op de FES start ook passende muziek. Voor een optimale beleving tijdens de training.

Koppeling met smartphone-app

De FES is gekoppeld aan een smartphone-app. Alle workouts die je leden doen in jouw club, syncen automatisch in het My FunXtion-account in de app. Behaalde resultaten zijn 24/7 in te zien. Vrienden uitdagen voor een challenge of je activiteit tracken tijdens een rondje door het bos kan ook.

Plus: hoe vaker je traint, hoe meer ‘experience points’ je krijgt en hoe meer workouts je kunt ‘unlocken’. In het landelijke ‘leaderboard’ staan de personen met de meeste experience points. Dit alles motiveert om vaker terug te keren naar je club.

Voor medewerkers/trainers: Workout Creator

Ook voor je medewerkeres biedt FunXtion meerwaarde. Via de module ‘Workout Creator’ kunnen zij hun eigen ideale trainingsprogramma samenstellen. Door de workouts creatief te combineren, onderscheiden zij zich met unieke trainingen en kunnen zij nog betere service bieden. Denk bij het creëren van workouts voor verschillende doelgroepen: fiftyfit, zwangerschapstrainingen, fysiofit, high intensity training.

Automatische software-updates

Eenmaal geplaatst, wordt het aanbod aan trainingen en muziek automatisch ververst via software-updates. Ook kun je ervoor kiezen om zowel de FES als de FunXtion-app white label aan te bieden.

Een waardevolle verrijking

Het interactieve element van de FES maakt fitness leuker en uitdagender. Dat is precies waar FunXtion voor staat: meer plezier in fitness. Hoe meer fun, hoe gemotiveerder sporters zijn, hoe vaker zij terugkomen naar je sportschool en hoe sneller zij hun doelen halen.

Haal je nog niet alles uit de FES?

Heb je het idee dat je nog niet alles uit de FES haalt? Neem dan contact op met FunXtion fia telefoonnummer +31 (0)416 33 43 15 of stuur een e-mail aan [email protected].

Meer weten over functioneel trainen? Of een overzicht van onze producten voor functioneel trainen?

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details