skip to Main Content

Ontwikkel een opvallende functionele ruimte met de STRONGBOX

Vorig jaar introduceerde Escape Fitness onder andere de STRONGBOX. De futuristische uitstraling van deze revolutionaire, alles-in-een workout station spreekt designbewuste fitnessclubs, boutique clubs en thuisgebruikers die alles in één apparaat bij de hand willen hebben, bijzonder aan. Het maakt hierbij niet uit of het om groepstraining of personal training gaat. De STRONGBOX is de volgende generatie van de B-BOX en is een alles-in-een trainingsbank, plyo platform en opbergruimte voor apparatuur. De box beschikt over zes instelbare niveaus (0°, 15°, 30°, 45°, 60°, 80°).

OPBERGEN

Compleet met drie opbergrekken en een ruimte voor materialen als GRIPR’s, resistance tubes, kettlebells, medicine balls of zelfs mobiele telefoons. Met de STRONGBOX heb je al je materialen bij de hand, zodat je in een workout snel kunt wisselen van materialen en je een maximale Return On Investment hebt op de fitnessvloer.

De geïntegreerde ABS kunststof covers op het rek beschermen de zes paar Escape dumbbells zodat ze veilig opgeborgen kunnen worden. Geschikt voor meerdere soorten dummbells.

Urethaan dummbells (2 kg – 14 kg verhoging met 2 kg)

ERGONOMISCH DESIGN

De achthoekige zit- en rugpads maken het mogelijk om bij oefeningen in horizontale en hellende posities op een natuurlijke manier 90 graden onderbeenspeling te creëren. Je kunt tijdens dergelijke oefeningen makkelijk bij de free weights die onder de box opgeslagen liggen.

TECHNISCHE SPECIFICATIES

De bank is uitgevoerd in hoogwaardig staal en de kunstlederen pads zijn gevuld foam.

Wil je meer informatie over de STRONGBOX? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Studion via +31 (0)416 67 51 01 of stuur een e-mail aan [email protected].

 

 

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details