skip to Main Content

Optisport kiest in alle vestigingen voor BODY BIKE

De eigen logo’s en de kleur van Optisport zorgen ervoor dat ze fantastisch staan in onze clubs!”

Stefan Verhaaf, Product Manager Fitness: “Optisport is exploitant van 350 accommodaties
verspreid door Nederland en België. De organisatie is marktleider en specialist op het gebied van de exploitatie en het beheer van publieke voorzieningen als zwembaden, ijsbanen, sporthallen en multifunctionele sport- en welzijnscentra, maar ook van private voorzieningen als fitnesscentra (Optisport Health Club), indoorspeelparadijzen (Avontura) & trampolineparken (Krazy Kangaroo’s).”
 

“Optisport opereert op het snijvlak van markten en zijn een belangrijke partner voor gemeenten die commercieel én maatschappelijk aantrekkelijke voorzieningen van hoog niveau willen aanbieden aan hun inwoners. Het bedrijf bestaat dit jaar 25 jaar en heeft 23 vestigingen in alle 3 de segmenten. Een sterk punt van Optisport is dat de leden zowel gebruik mogen maken van de fitness- als de zwemactiviteiten.”

Vanaf het moment dat BODY BIKE op de Nederlandse en Belgische markt verscheen, heeft Optisport direct in een aantal vestigingen voor de BODY BIKE gekozen. Op de overige locaties werd nog gefietst op indoor cycles van een andere leverancier. Tot afgelopen najaar!  Eind 2018 zijn de laatste Optisport locaties voorzien van nieuwe bikes.

Stefan Verhaaf: “Per vestiging bieden we gemiddeld 5 cycling lessen per week aan. In de wintermaanden hebben we externe groepen, zoals voetbalclubs, hockeyclubs, maar ook triathlon verenigingen en wielergroepen. Wij zijn erg blij met de BODY BIKES. De eigen logo’s op de fiets en de kleur van Optisport zorgen ervoor dat ze fantastisch staan in onze clubs!”

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details