skip to Main Content

Over de AMMO BOX

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.17.6″]

Trainingsruimtes worden vaak erg snel rommelig en onoverzichtelijk. Er is vaak geen goede plek om kleine trainingsmaterialen zoals bokshandschoenen en powerbands in op te bergen.

De Ammo Box lost dit probleem op! Het is een stijlvolle opslag box met voldoende ruimte voor diverse trainingsmaterialen.

Escape AMMO BOX

DESIGN
De deksel van de box bestaat uit zogenaamde gasveertjes, waardoor de deksel zachtjes sluit en er is voldoende ventilatie om de materialen na gebruik te laten drogen. Wordt geleverd met toolkit en montage handleiding.

TECHNISCHE SPECIFICATIES
De Ammo Box bestaat voor 95% uit koolstof staal. De Ammo Box heeft aan de voorkant een handgreep en onder de box zijn wieltjes bevestigd. Hierdoor is de box makkelijk te verplaatsen naar de ruimte of zaal waar mensen aan het trainen zijn en ook gemakkelijk weer terug te rijden.

AMMO BOX TUSSENSCHOTTEN
De Ammo Box beschikt over optionele tussenschotten en kunnen de ruimte van 216 liter in vier kleinere delen splitsen. Zo kunnen verschillende soorten trainingsmateriaal apart opgeborgen worden en zijn de materialen sneller te pakken. Perfect voor circuit training met meerdere trainingsstijlen.

Wilt u advies over bij het kopen van fitnessmaterialen? Neem dan contact met ons op!

 

[/et_pb_text][et_pb_video _builder_version=”3.12.2″ src=”https://www.youtube.com/watch?v=nCrAEzY1z3A” image_src=”//i.ytimg.com/vi/nCrAEzY1z3A/hqdefault.jpg” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]