skip to Main Content

Hoe je je kunt aanpassen en kunt groeien

Wanneer zullen de zorgverzekeraars en regeringen wereldwijd fitness gaan zien als een essentiële preventieve activiteit voor meer welzijn en een langer leven?

We hebben het er al eerder over gehad met diverse gasten op de Escape Your Limits podcast, maar Herman Rutgers belicht holistische gezondheidszorg op zo’n beknopte manier dat het nog aangrijpender en interessanter is, vooral in het huidige klimaat.

Als ambassadeur voor EuropeActive heeft Herman ook veel ervaring als lid van de FIBO, IHRSA, Life Fitness en nog veel meer bedrijven en organisaties in de fitnesssector. Er zijn weinig mensen beter geschikt om ons te begeleiden naar het leven na het coronavirus. Bekijk de video hieronder.

Bekijk meer van de Escape Your Limits podcast op de podcast homepage, bekijk de video’s op de YouTube pagina of neem contact met me op voor toekomstige highlights en eventuele vragen.

Jouw fitness naar de next level brengen?

Ben jij er ook klaar voor om je aan te passen en jouw club te laten groeien? Een van onze experts komt langs en maakt voor jou een gratis 2D tekening van de inrichting van je trainingsruimte. Wij hebben veel ervaring met het efficiënt en effectief inrichten van je ruimte, zodat jij het maximale uit elke training kunt halen met je klant, maar ook de best mogelijke beleving kunt creëren waardoor iedereen in jouw omgeving over je club of studio zal praten! Interesse? Laat via onderstaand formulier je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het maken van een ontwerp.

Aanvraag vrijblijvend ontwerp trainingsruimte

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details