skip to Main Content

PROACTIVE: betaalbare en duurzame fitnessproducten

Soms zoek je als gymeigenaar of personal trainer naar no-nonsense materiaal, wat er goed uitziet en niet kapot gaat. Het moet tegen een stootje kunnen, duurzaam en het moet graag (én vaak) opgeraapt worden door clubleden. Als het dan ook nog betaalbaar moet zijn, dan kom je bij PROACTIVE uit. Powered by Escape Fitness en met meer dan 20 jaar ervaring in de fitnesswereld, weten ze hoe goede producten in elkaar steken.

Het merk PROACTIVE heeft als motto ‘get down to the fundamentals’ en focust zich op een clean en klassiek design en de duurzaamheid van de producten. Net als bij Escape Fitness richten ze zich op effectief en functionele trainingsmateriaal, maar dan net even wat anders. Van dumbbells, tot medicijnballen en rekken om het allemaal weer op te ruimen: alles wat je nodig hebt voor functionele trainingen.

PROACTIVE volgens Team Studion
De PROACTIVE artikelen zijn een mooie aanvulling op het assortiment. Professionals die op zoek zijn naar betaalbare producten die geen afbreuk doen in kwaliteit, zijn bij PROACTIVE aan het goede adres. Daarnaast zijn de producten representatief, (multi)functioneel en snel te leveren. Het merk sluit dus naadloos aan op de missie van Studion om fitness professionals succesvol te maken.

[button link=”http://docs.studion.nl/ESC5105ProactiveCatalogueFinal.pdf” type=”icon” color=”orange” newwindow=”yes”] DOWNLOAD BROCHURE PROACTIVE[/button]

 

Nieuwsgierig naar de PROACTIVE range of wil je de producten zelf uittesten? Neem dan contact op met Bart, Brice of Stef van team Studion via +31(0)416 67 51 01 of stuur een mail naar [email protected].

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details