skip to Main Content

Outdoor fitness is booming. En deze trend zet door.

Fitness is voor iedereen en iedereen heeft een ander idee van hoe zijn of haar ideale fitnessruimte eruit zou moeten zien. : Tijdens de sluiting van fitnessclubs wereldwijd is de populariteit van outdoor fitness gegroeid. Outdoor training is dus booming! Een outdoor ruimte is vaak laagdrempelig, inclusief en uitnodigend. En het doel blijft hetzelfde: in vorm raken en blijven.

BEACH CONTAINER GYM

Onlangs heeft Beach Container Gym zijn outdoor ruimte helemaal vernieuwd met bestaande en nieuwe concepten. Het resultaat is zoveel meer dan een outdoor trainingsruimte die er gaaf uitziet. Het is een oplossing voor elke gebruiker van elk fitnessniveau.
De ruimte is onderverdeeld in drie area’s waar tegelijkertijd drie verschillende workouts kunnen plaatsvinden. Ook kunnen individuele trainingen gecombineerd worden tot één geheel voor groepsworkouts.

WAT VIND JE ALLEMAAL IN DEZE TRAININGSRUIMTE

Een outdoor ruimte beschikbaar hebben voor fitness is één ding, maar weten welke apparatuur en materialen er in een outdoor fitnessruimte kunnen worden gebruikt, is een heel andere uitdaging. Beach Container Gym heeft gekozen voor de volgende ESCAPE producten:

  • Plyosoft Boxes
  • Octagon frame range
  • TIYR’s
  • Core Momentum Trainers
  • Ridge Rollers
  • Op maat gemaakte vloeren
  • Corebags, Kettlebells, VERTBALL’s en andere trainingstools.

Samen met Escape creëren wij een trainingsruimte die jouw leden inspireert. Of het nou gaat om het overbrengen van jouw merk en huisstijl in een gepersonaliseerde trainingsruimte, gepersonaliseerde frames en rekken of het combineren van ‘s werelds meest innoverende materialen, Studion en Escape kunnen jou hierbij helpen. Met de producten van Escape blijf jij andere clubs en studio’s steeds een stapje voor.

Creëer jouw unieke zone

Outdoor training is booming! Een outdoor ruimte is vaak laagdrempelig, inclusief en uitnodigend.

Meer informatie

Wil je meer informatie over het ontwikkelen van een outdoor gym voor je club, recreatiecentrum of voor thuis? Neem dan contact op met Studion.

 

Merken

Musthaves Functional Training

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Gerelateerde projecten

In deze video legt Andy Phillips, hoofd training en opleiding bij Escape, uit wat de belangrijkste onderdelen zijn om deze complexe beweging onder de knie te krijgen, inclusief de juiste techniek en veelgemaakte fouten. "De barbell snatch is een van…

De Octagon reeks van functionele frames levert maximaal trainingspotentieel. Functionele frames hebben de capaciteit om saaie trainingsruimtes om te toveren in inspirerende trainingsomgevingen - of het nu in de fitnessclub is of thuis. Bij Escape breiden we onze range van…

Strength in numbers Als het op fitness aankomt, is de kracht van de community het allerbelangrijkste. In de aflevering van deze week van de Escape Your Limits podcast delen Patrick en Talilla Henchoz hun gedachten over de richting die de…