skip to Main Content

Fitness studio Elevate

“De klanten voor dit club design project zijn twee jongens waar we al jaren nauw mee samenwerken”, legt Richard Burton, senior accountmanager bij Escape, uit. “Beiden hebben in het verleden enorm veel tijd doorgebracht met personal training in de Escape gym. Daarom waren alle trainingstools al uitgebreid geprobeerd en getest en wisten ze hoeveel plezier de gebruikers beleefden aan het trainen met de Escape materialen.

We deden er natuurlijk alles aan om aan de verwachtingen van Daniel Cumberworth en Darren Fox te voldoen.

Waar bestaat het gym design uit?

Het Elevate team heeft, ondersteund door de basisprincipes van betrouwbare en effectieve apparatuur, een grote familie gecreëerd die elkaar ondersteunt. Het is een aanpak die niet verandert of je nu een ‘doorsnee’ clublid bent of een wedstrijdsporter die traint voor een sportteam.

Creëer een fitnessomgeving die leden en klanten inspireert.

Of het nu gaat om het doorvoeren van je merknaam en stijl in een ruimte of op producten,  het schilderen van fitnessframes of het combineren van de meest innovatieve apparatuur om meer aan te kunnen bieden, Escape kan je helpen waarde toe te voegen en je te onderscheiden van de concurrentie.

“100% aan te bevelen! Van het begin tot het einde zijn we helemaal tevreden over de materialen, het traject en de geleverde service. Escape ligt in een wat hogere prijsklasse, maar dat verdien je zeker terug. We hebben ook andere bedrijven benaderd, maar deze samenwerking liep op niets uit. Ook al waren ze in eerste instantie goedkoper, we zouden uiteindelijk bij de andere bedrijven duurder uit zijn geweest als we dezelfde service hadden gewild als dat we die van Escape hebben gekregen.

Daniel Cumberworth en Darren Fox, medeoprichter van Elevate

Meer informatie

Neem voor meer informatie over FunXtion, Escape materialen en PAVIGYM contact op met Studion.

Merken

Musthaves Functional Training

 • Bulgarian Bag
  Opties selecteren

  Bulgarian Bag

   355,14  0,00  293,50
 • Corebag
  Opties selecteren

  Corebag

   176,36  0,00  145,75
 • Sandbag
  Opties selecteren

  Sandbag

   309,16  0,00  255,50
 • STRONGBOX
  Opties selecteren

  STRONGBOX

   3.811,50  0,00  3.150,00

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Gerelateerde projecten

De waardering die leden uitspreken over de materialen draagt zeker weten bij aan ons succes.

De eerste club met de LES MILLS Virtual Bike: Even Gym in Uden Julian van Oostrum, oprichter en eigenaar van Even Gym in Uden, had de primeur om als eerste club in Nederland de LES MILLS Virtual Bikes in zijn…

De rekken, vloeren en veel andere materialen zijn allemaal geleverd door Studion. Het resultaat is ontzettend gaaf geworden!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details