skip to Main Content

True Student: Fitness voor studenten

True Student is een bekroonde organisatie, gespecialiseerd in studentenhuisvesting voor een ambitieuze generatie. True Student zorgt er niet alleen voor dat studenten een plek hebben om te wonen, maar creëert communities met luxe faciliteiten, zoals studieruimtes, lounges, bioscoop en niet te vergeten een fitnessclub, voor de full student experience. Het is dan ook geen verrassing dat zij iets speciaals nodig hadden voor zowel het ontwerp van de fitnessclub als de fitnessmaterialen. Het ontwerp moest aan de hoogste eisen voldoen. In deze ruimte werd voor een stoere uitstraling gekozen met maximale opbergruimte voor verschillende trainingstools.

Wat vind je allemaal in deze trainingsruimte?

  • Een Boksrails en HIT HUB-frame voor maximale opslagruimte.
  • Frame-bevestigingen inclusief battle rope, rope pull, Torso Trainer en ankerpunten.
  • Vloeren voor social distanced MOVE IT- en Myzone-programma’s.
  • Nieuwste volledige assortiment van de Nucleus Free Weights.
  • Een reeks Corebags, Sandbags, Medicijnballen en andere trainingstools.

Samen met Escape creëren wij een trainingsruimte die jouw leden inspireert.

Of het nou gaat over het overbrengen van jouw merk en huisstijl in een gepersonaliseerde trainingsruimte, gepersonaliseerde frames en rekken of het combineren van s ’werelds meest innoverende materialen, Studion en Escape kunnen jou hierbij helpen. Met de artikelen van Escape blijf jij andere clubs en studio’s steeds een stapje voor.

Creëer jouw unieke zone

“De fitnessclub stelt True Student in staat om de waarde van het aanbod voor de student te verhogen. Het is een gave ruimte waar studenten willen zijn en die ze willen gebruiken. Belangrijke kenmerken zijn de boxing ruimte en de groepsfitnessruimte met een grid-systeem. Hierdoor kunnen studenten gemakkelijk met sociale afstand sporten. Escape heeft meegewerkt aan de indeling en het ontwerp van de fitnessclub.”

Richard Burton, Senior Account Manager Escape Fitness

Meer informatie

Neem voor meer informatie over FunXtion, Escape materialen en PAVIGYM contact op met Studion.

Merken

Musthaves Functional Training

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Gerelateerde projecten

De waardering die leden uitspreken over de materialen draagt zeker weten bij aan ons succes.

De eerste club met de LES MILLS Virtual Bike: Even Gym in Uden Julian van Oostrum, oprichter en eigenaar van Even Gym in Uden, had de primeur om als eerste club in Nederland de LES MILLS Virtual Bikes in zijn…

De rekken, vloeren en veel andere materialen zijn allemaal geleverd door Studion. Het resultaat is ontzettend gaaf geworden!