skip to Main Content

Kracht en stijl: Een elegant gymontwerp van Escape

In dit project vond de klant het belangrijk dat de ruimte haar huisstijl en eigen stijl representeerde. De ruimte mocht lekker industrieel aanvoelen.

Uiteindelijk heeft ze voor een performance design gekozen, met daarin maximale opbergruimte voor leden. Gecombineerd met ruime opties voor TYIR flips and Quad Sled pulls, is deze ruimte niet alleen een échte blikvanger, maar levert deze ook maximale resultaten op.

Studion brengt jouw beeld van de ideale trainingsruimte tot leven met Escape.

Wat vind je allemaal in deze trainingsruimte?

Samen met Escape creëren wij een trainingsruimte die jouw leden inspireert.

Of het nou gaat over het overbrengen van jouw merk en huisstijl in een gepersonaliseerde trainingsruimte, gepersonaliseerde frames en rekken of het combineren van s ’werelds meest innoverende materialen, Studion en Escape kunnen jou hierbij helpen. Met de artikelen van Escape blijf jij andere clubs en studio’s steeds een stapje voor.

Creëer jouw unieke zone

Met de artikelen van Escape blijf jij andere clubs en studio’s steeds een stapje voor.

Meer informatie

Neem voor meer informatie over FunXtion, Escape materialen en PAVIGYM contact op met Studion.

Merken

Musthaves Functional Training

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Gerelateerde projecten

Mensen helpen is de belangrijkste drijfveer van de club. Kolen koos voor een exclusiever concept, waarbij maar liefst 75% van de club uit groepslessen bestaat.
Bekijk project
Een sportclub openen midden in corona tijd. Je moet het maar durven. Nuno en Scott lieten zich niet tegenhouden en openden de splinternieuwe Lifestyle & Healthclub Magic.
Bekijk project