skip to Main Content

Fitnesscamp Westerwald kiest vol overtuiging voor body bike smart+

Fitnesscamp Westerwald is een dynamische fitnessclub uit het middensegment en gevestigd in Westerwald (Duitsland). De eigenaren zijn Jochen en Alexandra Martin. Ze wilden de member experience in de club verhogen om meer leden aan te trekken. De investering moest een groot ‘return on investment’ potentieel hebben en een brede aantrekkingskracht op alle doelgroepen.

Indoor cycling is booming en biedt veel mogelijkheden. Daarom hebben ze geïnvesteerd in een grote transformatie van de cycling studio, met onder andere een aantrekkelijk design en audio-visuele systemen van topkwaliteit. Studion heeft Fitnesscamp Westerwald hierbij ondersteund vanaf de eerste 3D-tekeningen, tot aan de uitvoering van wall design, audio & visueel en verlichting.

Creëer jouw unieke zone

Indoor cycling is nu een echte experience en zorgt voor veel nieuwe leden

Onze jarenlange ervaring op het gebied van indoor cycling heeft ons doen besluiten om voor de BODY BIKE SMART + te kiezen. We waren overtuigd van de kwaliteit van de fietsen, de duurzaamheid, de moderne technologie – inclusief de BODY BIKE app – en de gebruiksvriendelijkheid.

Alexandra Martin – Fitnesscamp Westerwald

Meer informatie

Neem voor meer informatie over de BODY BIKE contact op met Studion.

Merken

Musthaves Indoor Cycling

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Gerelateerde projecten

De waardering die leden uitspreken over de materialen draagt zeker weten bij aan ons succes.

De eerste club met de LES MILLS Virtual Bike: Even Gym in Uden Julian van Oostrum, oprichter en eigenaar van Even Gym in Uden, had de primeur om als eerste club in Nederland de LES MILLS Virtual Bikes in zijn…

De rekken, vloeren en veel andere materialen zijn allemaal geleverd door Studion. Het resultaat is ontzettend gaaf geworden!