skip to Main Content

Project liberty recreation center

Ontwikkeld voor de lange termijn. Een outdoor fitnessruimte waarbij rekening wordt gehouden met social distancing voor het Liberty Recreation Center.

Fitness is voor iedereen en iedereen heeft een ander idee van hoe zijn of haar ideale fitnessruimte eruit zou moeten zien. Tijdens de sluiting van fitnessclubs wereldwijd is de populariteit van outdoor fitness gegroeid. Outdoor training is dus booming! Een outdoor ruimte is vaak laagdrempelig, inclusief en uitnodigend. En het doel blijft hetzelfde: in vorm raken en blijven.

In opdracht van Liberty Recreation Center in Plano, Texas, ontwikkelde Escape een geweldige outdoor fitnessruimte met container opslag en veelzijdige functionele trainingstools.

HET PROJECT.

Liberty Recreation Center koos voor een innovatieve aanpak bij de ontwikkeling van een geweldige outdoor fitnessruimte. En is daarmee de eerste in zijn soort in de regio.

“Veel mensen willen niet binnen sporten, ze willen buiten trainen. Hier was in onze regio nog niks voor en daarom wilden we outdoor fitness aan mensen kunnen aanbieden “, legt Paul Tucker, Recreational Coordinator bij Liberty Recreation Center, uit.

DE OPLOSSING.

Het doel was om een allround atletische ruimte te bieden en daarom beschikt deze outdoor ruimte over de allerbeste functionele trainingsmaterialen, waaronder:

  • TIYR Sport
  • Corebags
  • Fitness Bulgarian Bags
  • Bumper Plates
  • Plyosoft Boxes
  • Speed and agility packs
  • Punch Bags
  • Quad sled
  • En veel meer!

Creëer jouw unieke zone

READY FOR ACTION, DE ERVARING.

Paul: “De outdoor training ruimte is uniek, we zijn de enigen in de omgeving die deze outdoor optie aanbieden. De leden hebben gezegd dat ze nu toegang hebben tot alle benodigde trainingsmaterialen om een geweldige outdoor training te doen. Sommige leden sporten liever buiten omdat ze buiten meer vrijheid hebben, in de buitenlucht zijn en zich niet opgesloten voelen. Ze vinden het geweldig!”

Meer informatie

Wil je meer informatie over het ontwikkelen van een outdoor gym voor je club, recreatiecentrum of voor thuis? Neem dan contact op met Studion.

 

Merken

Musthaves Functional Training

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Gerelateerde projecten

Welkom bij aflevering #169 van de Escape Your Limits podcast met Ray Algar, een analist voor de wereldwijde health- en fitnessbranche. Wil jij weten hoe je jouw fitness naar de next level kunt brengen met een focus op de trends…

Kracht en stijl: Een elegant gymontwerp van Escape In dit project vond de klant het belangrijk dat de ruimte haar huisstijl en eigen stijl representeerde. De ruimte mocht lekker industrieel aanvoelen. Uiteindelijk heeft ze voor een performance design gekozen, met…

Outdoor fitness is booming. En deze trend zet door. Fitness is voor iedereen en iedereen heeft een ander idee van hoe zijn of haar ideale fitnessruimte eruit zou moeten zien. : Tijdens de sluiting van fitnessclubs wereldwijd is de populariteit…