skip to Main Content

Sportcentrum Jan de Rooy: FunXtion is een echte aanrader!

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″]

Goirle, onder de rook van Tilburg, is niet alleen de geboorteplaats van Ireen Wüst, de succesvolste Nederlandse Olympische speler ooit. Goirle is ook de vestigingsplaats van Sportcentrum Jan de Rooy. Sinds eind 2017 heeft de club gekozen voor het FunXtion concept. Hoogste tijd om dit sportcentrum eens wat vragen te stellen.

Eigenaar Jan de Rooy vertelt: “Onze club is opgericht in 1978 door mijn ouders en was van origine een judoclub. In de loop van de jaren is de club uitgegroeid tot een sportcentrum met een eigen sfeer en faciliteiten, zoals Les Mills groepslessen, fitness, Milon en sinds kort ook FunXtion!”

 

[/et_pb_text][et_pb_image _builder_version=”3.0.105″ src=”https://www.studionfitness.com/files/2018/04/1000-jan-de-rooij2.jpg” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” custom_margin=”||30px|” /][et_pb_text _builder_version=”3.0.105″]

Waarom de keuze voor FunXtion?
Jan: “Wij hebben gekozen voor FunXtion omdat dit concept, naast de inrichting van onze functionele zone, ook super lesprogramma’s ondersteunt via de FES. Onze leden reageren heel enthousiast op de komst van FunXtion. We zijn gestart in de kerstvakantie en inmiddels nemen enkele honderden leden elke week deel aan de lessen MOVE-IT van FunXtion!”

Wat heb je gedaan om FunXtion zo succesvol mogelijk te maken in je club?
Jan: “Naast de promotie bij de aanvang hebben we in samenwerking met Fysiotherapie de Rooy diverse lezingen gegeven over het nut van functioneel trainen. Hierdoor hebben we in de afgelopen twee maanden veel nieuwe deelnemers mogen verwelkomen in de FunXtion trainingen.  Daarnaast hebben we eerst onze eigen leden laten kennismaken met FunXtion. Niet lang daarna zijn we gestart met promotie via Facebook.”

“Als je nog geen functionele trainingszone in je club hebt, dan is FunXtion een echte aanrader!” 

We wensen Sportcentrum Jan de Rooy heel veel succes toe met FunXtion!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]