skip to Main Content

STUDION BREIDT FLINK UIT DOOR NIEUWE SAMENWERKING MET TKO


Studion gaat flink uitbreiden met een nieuwe reeks functionele kracht- en cardiotrainingsmaterialen en -apparatuur van het merk TKO. Een geweldige aanvulling op het bestaande aanbod van het merk Escape, waar Studion ook leverancier van is. Met concurrerende prijzen en langere garantietermijnen kan Studion vrijwel alle segmenten in de markt nóg beter bedienen.   

STUDION

In de afgelopen jaren hebben we ons gevestigd als leverancier van trainingsmaterialen voor groepslessen en trainingszones. Maar naast het leveren van barbells, gewichten, steps en indoor cycling bikes, doen we al geruime tijd veel meer. Zo richten we complete ruimtes in op het gebied van functionele (kracht)training en personal training, waarvoor we inmiddels veel betrouwbare merken in huis hebben gehaald zoals Escape, TRX en Pavigym. Met deze uitbreiding kunnen we met Studion vrijwel álle marktsegmenten hoge kwaliteit en service voor een competitieve prijs bieden. 

Technical KnockOut

De samenwerking met TKO (Technical KnockOut) is een krachtige aanvulling op ons bestaande aanbod. Het van origine Amerikaanse merk is al sinds 1996 actief binnen de sportbranche. Hoewel dit bedrijf zich eerder veelal richtte op de productie van trainingsmaterialen voor boksen, is het uitgegroeid tot een producent van trainingsmaterialen en -apparatuur in de breedste zin van het woord. Van bokshandschoenen tot free weights en van crosstrainers tot opbergrekken. TKO onderscheidt zich op de markt met concurrerende prijzen en langere garantietermijnen ten opzichte van andere merken. 

“Om die redenen zijn we ontzettend enthousiast over de toevoeging van TKO aan ons assortiment. Klanten krijgen nu nóg betere service, omdat het aanbod beter en breder is, maar we ook snel kunnen leveren en langere garantietermijnen kunnen bieden”, aldus Jan Schilders, Sales Manager van Studion. “Bovendien kunnen wij TKO voor een competitieve prijs op tafel leggen. Dat maakt het interessant voor iedereen die wil investeren in een kwalitatieve inrichting, ongeacht het beschikbare budget”, zegt Jan Schilders.

Making fitness professionals successful

Studion is onderdeel van HDD GROUP en tevens distributeur van Les Mills, BODY BIKE en Funxtion in Nederland en België. Het is een krachtige mix van deze merken samen die fitness professionals in staat stelt om succesvol te worden op het gebied van group fitness, indoor cycling, personal training en functional training. Zowel live als digitaal, in de club of studio en voor leden thuis of onderweg (on demand). HDD GROUP levert niet alleen producten, maar ondersteunt ook met kennis en vaardigheden op het gebied van club- en studiomanagement. “Making fitness professionals successful, onze missie, sluit hier met de uitbreiding van de productenlijn feilloos op aan:”, sluit Jan Schilders het gesprek af.

Studion en TKO hebben het aanbod in een handige brochure samengesteld. Vraag hier gemakkelijk en snel jouw brochure aan. Wil je graag meer informatie of een offerte ontvangen? Klik dan op onderstaande button.

Masterclass Functional Area Management

Ontdek zelf hoe je door het actief managen van je functional area een (nieuwe) winstgevende zone creëert in jouw club of studio. We laten zien met welke lange termijnstrategie je klanten kunt motiveren om vaker gebruik te maken van de functional area vaker, waardoor de retentie en winstgevendheid van jouw club of studio verbetert.