skip to Main Content

SuperShe – Aalst (België)

Eigenaar Kevin de Meersman: “We kozen voor de BODY BIKE OceanIX  omdat het een zeer sterke fiets is die veel belasting aankan.”

Oorspronkelijk heeft de club 6 jaar de naam Baseline gedragen. In Baseline konden mensen terecht voor groepslessen en vrije fitness. In april 2019 is het roer omgegooid en is ReMeDi ontstaan als medisch sportcenter. Niet veel later is SuperShe opgericht. In ReMeDi kunnen mensen terecht voor medische begeleiding/revalidatie met onder andere kinesitherapie, medische pedicure, diëtist en/of personal training. Alle groepslessen worden gegeven bij SuperShe, omdat daar de focus meer ligt op plezier en ontspanning. SuperShe is een plaats waar mensen, voornamelijk vrouwen, samenkomen om te ontspannen. Ze kunnen er sporten, iets drinken en gezellig kletsen in een huiselijke sfeer. Vooral vrouwen vinden deze manier van sporten erg aantrekkelijk, vandaar de naam SuperShe. SuperShe is een club waar vrouwen zich op hun gemak voelen, welke kledingmaat ze ook hebben.

 

SuperShe biedt een mix van freestyle lessen en Les Mills lessen, waaronder BODYPUMP, BODYATTACK, BODYBALANCE en RPM.

Instructeur Kim: “De Les Mills lessen zijn goed onderbouwde, kwalitatieve lessen. Je hoeft de les maar één keer uit het hoofd te leren en je kan voor de komende 12 weken een goede les geven. Zo kunnen alle lesgevers die een certificaat van Les Mills hebben ook makkelijk als vervanger optreden. De Les Mills programma’s zijn zeer interessant en maken de lessen boeiend, effectief en fun! Het biedt veel variatie en zorgt ervoor dat de lessen veilig en goed gebeuren.”  

 

Sinds enkele maanden beschikt SuperShe over 20 BODY BIKES OceanIX.

Eigenaar Kevin de Meersman: “We hebben gekozen voor BODY BIKE OceanIX omdat het een kwalitatief zeer goede fiets. We zochten naar een sterke fiets die wat belasting aankan en die lang mee kan gaan. We wilden een zeer gebruiksvriendelijke fiets die makkelijk is in te stellen (horizontaal-verticaal zadel en stuur). Met de app kun je ook je vermogen en gegevens bekijken. We wilden een bike met SPD-pedalen of met strips voor deelnemers die geen wielrenschoenen hebben. Hierdoor kan iedereen deelnemen aan onze lessen.”

“Natuurlijk hebben we ook oog voor het milieu. De OceanIX is vervaardigd uit het gerecyclede plastic van commerciële visnetten. Hiermee draagt BODY BIKE bij aan het tegengaan van de wereldwijde plasticvervuiling in oceanen, een goede zaak!”

“Ook de deelnemers zijn erg enthousiast over de BODY BIKE OceanIX. Ze vinden het een gebruiksvriendelijke fiets en vinden het tof dat ze ook hun vermogens en gegevens kunnen bijhouden. Ze vinden het interessant om zo hun vooruitgang bij te houden en te bekijken welke resultaten ze hebben geboekt.”

“In onze komende nieuwsbrief gaan we uitgebreid aandacht besteden aan de BODY BIKE OceanIX om onze deelnemers kennis te laten maken met de app en wat extra informatie te geven over de les RPM. De app wordt grondig uitgelegd zodat alle mogelijkheden kunnen uitgetest worden.”

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details