skip to Main Content

The ‘new normal’ for fitnessclubs

Op dit moment zitten we nog steeds in de (intelligente) lockdown en zijn alle clubs en studio’s in Nederland en België gesloten. Hoewel we nog niet precies weten wanneer de clubs en studio’s hun deuren weer mogen openen, is het toch raadzaam om je nu alvast voor te bereiden op de heropening van je club. Want, als je club of studio weer opengaat is dat niet business as usual. Wat wordt voorlopig ‘het nieuwe normaal’ in fitnessclubs?

GRATIS ONLINE MASTERCLASS: THE NEW NORMAL FOR FITNESSCLUBS

In deze workshop geven we je talloze tips en adviezen waar je aan moet denken als je de deuren van je club weer opent.

  • Welke restricties kan de overheid opleggen?
  • Welke maatregelen ga je nemen en hoe communiceer je deze aan je leden en medewerkers? In deze workshop geven we een overzicht van de maatregelen die je kunt nemen na de heropening. Denk bijvoorbeeld aan extra schoonmaak, 1,5 tot 2 meter afstand tussen apparatuur, douchen na het sporten, maximaal aantal deelnemers per les etc.
  • Hoe win je het vertrouwen van leden en medewerkers zodat ze ervan overtuigd zijn dat het veilig is om in je club te sporten?
  • Welke aanpassingen moet je doen aan je openingstijden en lesrooster?
  • Heb je al nagedacht over een registratiesysteem of bookingsysteem?
  • Hoe benut je de kansen die deze periode rondom het coronavirus met zich meebrengt? Denk hierbij aan het benaderen van nieuwe prospects tot referral campagnes.

In de workshop geven we je op bovenstaande vragen en talloze andere vragen een uitgebreid antwoord. Wil je na de heropening niet voor verrassingen komen te staan en maximaal voorbereid zijn? Dan is deze workshop een absolute must!

Schrijf je nu in!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details