skip to Main Content

THE RISE

In kantorencomplex The Rise in Tilburg-Zuid werden onlangs de deuren geopend van een hypermoderne fitness studio. Dit ruimt 425 m2 grote sportcomplex is speciaal ontworpen voor de circa 600 mensen die hier kunnen werken.

Deze moderne kantoortorens staan op een zichtlocatie aan de snelweg A58, gesitueerd op bedrijvenpark ‘t Laar. Dit is één van de beste kantoorlocaties in Tilburg waar veelal zakelijke dienstverleners zijn gevestigd. Het complex heeft een aansprekende, representatieve architectuur uitgevoerd met hoogwaardige materialen. De beide torens zijn verbonden middels de 1500m2 begane grond met vele gedeelde faciliteiten, zoals een receptie, vergadercentrum, restaurant met groot terras, barista-bar inclusief eigen branderij, lounge- en flex werkplekken. Het kantorencomplex is eigendom van Somerset Capital uit Oisterwijk.

Mensen die werkzaam zijn bij een van de bedrijven die in The Rise gevestigd zijn, kunnen bij de fitness studio terecht om individueel te sporten, te sporten onder begeleiding en in les-vorm. Het is aan de bedrijven zelf wat ze hun werknemers willen aanbieden en in welke vorm.

We spraken met Irene Odinga, manager van de fitness studio en met Boas Schraven, conceptontwikkelaar van The Rise.

Boas: “Met onder andere het aanbieden van fitnessfaciliteiten willen we de zakelijke markt overtuigen om zich in The Rise te vestigen. Het is een high-end complex en daarom doen we ook bij de fitnessstudio geen concessies aan kwaliteit en werken we alleen met A-merken op het gebied van fitness. De gehele look-and-feel van The Rise is tot stand gekomen door bijzonder maatwerk. Onze slogan is: “We create a climate for you to perform.”

Wie kunnen er gebruikmaken van de fitness faciliteiten?

Irene: “Werknemers van verschillende bedrijven uit het kantorencomplex kunnen hier terecht om te sporten. Dit kan voor het werk, in de lunchpauze of na het werk. Sportlessen kunnen aangevuld worden met onder andere voedingsadvies, vitaliteitsprogramma’s, een persoonlijk leefstijl-plan en yoga.”

“Door een fitnessfaciliteit in dit kantorencomplex aan te bieden, snijdt het mes aan twee kanten. Uit talloze onderzoeken is gebleken dat gezond leven en voldoende bewegen bijdragen aan minder ziekteverzuim en dat werknemers productiever en gelukkiger zijn.”

In de fitnessstudio kan men gebruik maken van onder andere FunXtion en van een ruim aanbod aan Escape materialen.

Irene: ”We vonden het belangrijk dat veel mensen hier tegelijkertijd kunnen sporten. Met FunXtion hebben de sporters een digitale coach tot hun beschikking waardoor ze heel zelfstandig bezig kunnen zijn. Daardoor kan ik als trainer de mensen coachen om in een korte tijd op een verantwoorde manier het maximale uit zichzelf te halen. Zo ervaren de sporters op ultieme wijze ontspanning door inspanning.”

Boas: “We zijn met HDD GROUP in zee gegaan, omdat HDD GROUP een totaalpakket kan aanbieden op het gebied van inrichting en design, waaronder trainingsmaterialen, FunXtion en een hoogwaardige sportvloer. Dit is echt de kracht van het bedrijf. HDD GROUP heeft ons echt kunnen ontzorgen bij de inrichting van de fitnessstudio. Ook het wall-design kan HDD GROUP verzorgen. De ruimtes en verdiepingen in dit complex hebben allemaal de namen van bergen, klim-routes en gletsjers gekregen. Waarschijnlijk zullen we ook bij de fitness studio op dit thema inhaken.”

 

 

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details