skip to Main Content

Zo speel jij in op de Booty trend!

In de fitnesswereld zien we vaak trends komen en gaan, maar de booty trend is een blijvertje. Ontdek hier hoe jouw club het beste kan inspelen op deze trend en hoe je leden kan inspireren met de producten van The Abs Company die zowel leuk als effectief zijn!

Onder jonge fitnessliefhebbers is ‘booty training’ bijzonder populair geworden, zoals duidelijk te zien is op social media. De focus is verschoven van alleen traditionele cardio- en krachttraining naar gerichte booty workouts, met speciale aandacht voor bilspieroefeningen en shaping-routines. De producten van The Abs Company sluiten naadloos aan bij deze trend en kunnen jouw fitnessclub naar een hoger niveau tillen.

THE ABS COMPANY
The Abs Company staat bekend om zijn innovatieve trainingszones, waarmee leden binnen enkele minuten specifieke spiergroepen kunnen trainen. Naast een uitgebreid aanbod aan booty-apparaten, kun je ook een aparte Ab- en/of HIIT-zone in je club creëren. De stoere en moderne ontwerpen, samen met de innovatieve apparatuur, maken The Abs Company tot een favoriete keuze voor vele fitnessclubs. Door de apparatuur van The Abs Company aan te bieden, creëer je een veelzijdig en effectief trainingsaanbod dat leden aantrekt en behoudt, terwijl ze hun fitnessdoelen bereiken en overtreffen. Meer informatie? Klik op de onderstaande button.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details