skip to Main Content

FunXtion biedt een ongeëvenaarde member experience!

Tesqua Health & Sports Centre uit Ede is van een tennis- en squashcentrum uitgegroeid tot een multifunctioneel sportcentrum. De eigenaren zijn Marieke Schimmel-Stuivenberg en haar broer Maarten Stuivenberg. Als reactie op een wereldwijde groei in de populariteit van boutique fitness ervaringen, wilden ze een inspirerende en meeslepende ervaring creëren binnen de club. FunXtion bracht de oplossing.

Ze wilden het succesvolle concept van boutique clubs naar een nieuw niveau tillen door de implementatie van de allernieuwste digitale technologie. Hoewel ze een gedetailleerd inzicht hebben in de opkomende wereldwijde consumententrends en de behoeften van de consumenten die in hun omgeving wonen, zijn ze geen experts in ontwerp en productintegratie. Daarom hebben ze een beroep gedaan op de expertise van FunXtion.

Over Tesqua
De faciliteiten van Tesqua omvatten 15 tennisbanen, een open trainingsruimte van 500 m² met een geschatte 1000 m² fitnessruimte met apparatuur, drie oefenstudio’s, lounge en restaurant, wellness-suite en een crèche.

Creëer jouw unieke zone

Met de technologie van FunXtion bieden we een ongeëvenaarde member en instructor experience

Een groot voordeel van FunXtion is dat er veel verschillende mensen aan dezelfde les mee kunnen doen. We hebben kids lessen vanaf 7-8 jaar, de Move-it lessen worden vooral gedaan door leden in de leeftijd van 20 tot 50 jaar en we hebben speciale lessen voor 60+ leden.

Maarten Stuivenberg, Tesqua Health & Sport Centre

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Studion.

Merken

Musthaves Functional Training

 • Bulgarian Bag
  Opties selecteren

  Bulgarian Bag

   355,14  0,00  293,50
 • Corebag
  Opties selecteren

  Corebag

   176,36  0,00  145,75
 • Sandbag
  Opties selecteren

  Sandbag

   309,16  0,00  255,50
 • STRONGBOX
  Opties selecteren

  STRONGBOX

   3.811,50  0,00  3.150,00

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Gerelateerde projecten

De waardering die leden uitspreken over de materialen draagt zeker weten bij aan ons succes.

De eerste club met de LES MILLS Virtual Bike: Even Gym in Uden Julian van Oostrum, oprichter en eigenaar van Even Gym in Uden, had de primeur om als eerste club in Nederland de LES MILLS Virtual Bikes in zijn…

De rekken, vloeren en veel andere materialen zijn allemaal geleverd door Studion. Het resultaat is ontzettend gaaf geworden!

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details