skip to Main Content

Fitness studio the rise in tilburg

In kantorencomplex The Rise in Tilburg werden onlangs de deuren geopend van een hypermoderne fitness studio. Mensen die werkzaam zijn bij een van de bedrijven die in The Rise gevestigd zijn, kunnen bij de fitness studio terecht om individueel te sporten, te sporten onder begeleiding, maar ook voor voedingsadvies, vitaliteitsprogramma’s en een persoonlijk plan op fitnessgebied.

De fitness studio was op zoek naar trainingsvormen waarbij veel mensen tegelijkertijd kunnen sporten. De keuze voor FunXtion was daarom snel gemaakt.

We spraken met Irene Odinga, manager van de fitness studio en met Boas Schraven, Projectmanager van The Rise.

Boas: “We zijn met HDD GROUP in zee gegaan, omdat HDD GROUP een totaalpakket kan aanbieden op het gebied van inrichting en design, waaronder trainingsmaterialen (Escape Fitness), FunXtion en een hoogwaardige sportvloer (PAVIGYM). Dit is echt de kracht van het bedrijf. HDD GROUP heeft ons goed kunnen ontzorgen bij de inrichting van de fitness studio. Zelfs het wall design kan HDD GROUP verzorgen!”

Creëer jouw unieke zone

Indoor cycling is nu een echte experience en zorgt voor veel nieuwe leden

Met FunXtion hebben de sporters een digitale coach tot hun beschikking waardoor ze heel zelfstandig bezig kunnen zijn. Mensen die extra hulp nodig hebben, kunnen we bijsturen en extra coachen. FunXtion gaat echt mee met de moderne tijd op het gebied van fitness en digitalisering.

Irene Odinga – Manager The Rise

Meer informatie

Neem voor meer informatie over FunXtion, Escape materialen en PAVIGYM contact op met Studion.

Merken

Musthaves Functional Training

Meld jezelf aan voor
inspiratie, insights & meer

Wil je geïnspireerd worden door gave inrichtingen? Of heb je behoefte aan insights waarmee jij je business kunt laten groeien?
Aanmelden nieuwsbrief

Gerelateerde projecten

Het draait niet alleen om de workout. Dit clubdesign concept heeft een opvallende architectuur, ultramoderne functionele fitnessapparatuur en zelfs individuele handwasstations.
Bekijk project
Indoor cycling is nu een echte experience en zorgt voor veel nieuwe leden.
Bekijk project
Met de artikelen van Escape blijf jij andere clubs en studio’s steeds een stapje voor.
Bekijk project